Taşlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆ηopαѕαrαη☆ tarafından 24 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemide top hasarı hasar önleme ve kaçınma var petdede isabet ve kaçınma var şimdi gemideki 2.saldırı taşı olarak isabet mi kullanayım yoksa kritik hasar taşımı sizce ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Nasil bir geminiz var? Savasiyor musunuz kasiliyor musunuz isabet olasiliginiz kac? Bu sorularin cevaplarina göre taş degisebilir.

3. Gemi fullde savaşmıyorum yeteneği 70 ve yeni kaleleri fullemem lazım isabet olasılığı %131

4. baba2929

baba2929 User

bende de 17 isabet ve 17 kritık var. acaba ben hangısını kullansam.

17 krıtık taşı. vurduğum krıtık sayısını arttırıyormu acaba.

mesala diyelim ki ws atıyoruz. 40 atış yapıyoruz ortalama. isabet taşı ile ortalama 10 tane krıtık vursam. krıtık taşını taktığımda sayı 15-20 ye cıkarmı. yani artar mı ?

vede

İsabet ile 45 bın krıtık vurabilsem. kritik taşı ile bu 50 bın olurmu artar mı ?

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Kritik taşı olasılığını değil vuruşu arttırır.

mesela 40 kritiğiniz var kritik geldi mi 8bin vuruşunuz artıyor diyelim. 10 kritik taşı takarsanız kritik vuruşunuz 50 olup 10bin artar.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Taş olarak ise %100 üzerine npc ye isabet etki etmediği için kritik taşı kullanılır ama sırf bunun için o taşı kullanmayı şahsen çok gereksiz buluyorum. 17. seviye isabetten bahsediyorsunuz, 8,5 isabetin düşmana karşı ne kadar önemli bir vuruş farkı yarattığını açıklamama gerek yok sanırım.

Arada bir kritik geldiğinde 3-5 bin fazla vurmak için her atış 3,5 bin az vurmanın mantıklı bir tarafı yok yani :)

7. baba2929

baba2929 User

bizim yıllardır bildiğimiz buydu. 40 atış yapıyoruz ortalama. isabet taşı ile ortalama 10 tane krıtık vurduk. krıtık taşını taktığımda sayı 15-20 ye cıkıyor.

bu bilgi yanlışmı acaba.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Gemi özelleştirmeden kritik hasar ve kritik hasar olasılığı diye iki ayrı mekanik olduğunu görebilirsiniz. Kritik taşı attığınız kritiğin fazla gelmesini sağlıyor.

9. baba2929

baba2929 User

sanırım bu yenı güncellemelerde değişti. petler taşa dönüştüğünden beri. cünkü bunu biz eskıden cok denemiştik. kırııtık tası krıtık sayısınıda artırıyordu. bu yüzden ws lerde hep krıtık taşı kullanılıyordu. ama sanırım sistem değişmiş. gecengün ws attık ısbet tası olan arkadaş doğal olarak 2-3 bın fazla vuruyordu. bende krıtık tasıma güvendim ama ikimizde eşit sayıda krıtık vurduk. karızmada çizildi yani :D hep bu seafight ın yüzünden :D

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Hiçbir zaman öyle değildi siz denemişsiniz birisine fazla kritik gelmiş herhalde sistemin öyle olduğunu sanmışsınız :D Tam tersi vs atarken millet kritik taşı kullanıyorsa o an etkinlikte vs, gidip isabeti takıp öyle çıkıyor vs ye. Yani siz yanlış biliyormuşsunuz. Ayrıca vs de nişancının gözü açın kritik sayınızı arttırmak için.

11. baba2929

baba2929 User

hepsını yapıyorduk. dedimya eskıden kımse ısabet ı kullanmazdı. ben çok ws aldım oyle. herkes 2-3 bın fazla vurmaya aldanırdı.
    ama son 1 aydır ws lerde atıslar hep esıt olunca kırıtık sayısı, şimdide sız yazınca emın oldum. artık kullanılmaz.

top sureleride değişmiş sanırım. diğer konu kapandı buraya yazayım bari..

12. baba2929

baba2929 User