taşlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 26es_es26 tarafından 5 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 26es_es26

26es_es26 User

taşları maksimum kaçıncı seviyeye kadar geliştirebiliyoruz ganimet kesesi çekip geliştirmeyi düşünüyorum yakmayalım taşları:)

2. şu anda 17. seviyeye kadar geliştiriliyor...

3. Bana bi ulasabilirmisin bende eskişehirliyim

4. 17. seviyeye kadar geliştermen mümkün fakat şuanda baya bi zor 17 seviye yapmak şöle ifade edeyim 4 tane 17. seviye taş için en kötü bi 1000 liralık kese çekmen lazım :)

5. 26es_es26

26es_es26 User

16 seviye hasar taşım var bakalım 15 seviye top hasarı falan karışık taşlar var 17 seviye nıye olmasın:)

6. 26es_es26

26es_es26 User

hangı sv desın ben tr3 te oynuyorum

7. Bende tr3 profilimde diger plaltformlar îcin link var ordan ulasabilirmisin

8. 26es_es26

26es_es26 User

burayı meşgul etmeyelim benım üye ıd 181/27926473 meyhaneden mesaj atarmısın

9. Tmmdır ben oyuna girdigimde ulasacagim sana

10. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Padişahım sen yaşa :p

Keselerden önceleri 7 taş çıkıyordu; imparator kesesinden yüksek seviye taşların çıkma ihtimalide o dönemlerde iyi sayılacak durumdaydı ancak güncelde 5 adet taş çıkıyor ve aldığınıza açtığınıza bin pişman oluyorsunuz.

11. ciddimisin kese cekecektim çıktıgında bana 49hız lazım kac kesede cikar

12. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

bellı olmaz o bazen 1 tanede cıkar bazen 10 tanede cıkmaz nasıp meselesi

13. Agalar fiyat nedir imparator un telefondayım

14. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

15. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

" Tarzından da gücünden de taviz vermeyen korsanlar için hazırlanan bu kese ile güverteni görkemli iyileştirmelerle donat! İçinde: "Kesik" ila "Cilalı" seviyede 4 mücevher. Daha da güzeli, bir "Pırıltılı", şanslıysan bir "Parlak" veya birnadir Özel mücevher!"

Afedersiniz 7 den 5 'e şimdi de 4 taşa düşürülmüş o_O

Etkinliklerde karaborsaya çıkarılan tasarımlardan almayı denesen daha karlı olacağını düşünüyorum.

iyi oyunlar

16. cekilisten para geldi sıkıntı olmazda +49 hız cıkarmıki

17. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

teşekkürler..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.