Taşlar

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Zamana_Karşı[ÇRŞ], Aug 3, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. selamlar oyunda yeni özellikler hakkındaki bilgisizligim yüzünden 2 3 özel taşım yok oldu bunun geri dönüşümü varmı ? sayın Yetkililer bu konuda bana yardımcı olabileceklermi ? iyi geceler keyifli görevler dilerim kolay gelsin ki eger kırılan taşlar geri verilemiyorsa bu haksızlıktır cunku yeni yeni ögreniyoruz bu şekil hatalarımızı ilk zamanlarda hoş görmelisiniz ve olumlu karşılamalısınız cunku oyuna sürekli yeni şeyler ekleniyor ben nerden bileyim taşın kırılacagını oyunmu oynayalım face sayfanızımı takip edelim yada forumda kumanda merkezinimi hayır yani oyun içi reklam geçse işte taşlar hakkında daha fazla bilgiyi forumda bulabilirsiniz felan diye hak verecem fakat oda yok yani bu kırılan taşlar için yardım etmenizi önemle rica ediyorum.

2. kırılan taşlar geri verilmemektedir üstelik oyuna girerken bi kaç gün boyunca yeni eklenen yamayla ilgili yazı çıktı ve sizi gerekli açıklamaya yönlendiriyordu ikini olarakta taşları yerleştirip çıkarken ilk seferinde sistemden bi uyarı geliyordu daha dikkatliolunuz lütfen
    iyi oyunlar...

3. ilk günlerde anlayış gösterilmeli

4. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

yapmadan once arastirmaniz gerekirdi veya arkadaslrinizdan yardim alabilirdiniz uzgunum ama geri verilmeyecektir.

Thread Status:
Not open for further replies.