Taşlar Yardım edin lütfen

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HACIFuRKaN tarafından 30 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HACIFuRKaN

HACIFuRKaN User

Merhaba arkadaşlar ben oyuna çoktandır girmiyordum 4 sene oldu yaklaşık 1 aydır oynuyorum geliştim falan oyunu az çok biliyorum da bu taşlardan hiç bir şey anlamıyorum acaba bu taşlar nerden çıkıyor nasıl seviye falan atlanıyor yardım eder misiniz ? mesela bende sadece kırık lapis lazuli diye bir taş var 5K DP veriyor başka taşları nasıl elde edicem

2. Senin işin zor kardes

3. HACIFuRKaN

HACIFuRKaN User

:( yok mu bununla ilgili bir rehber falan hocam ?

4. Etkinliklerde yeni gemiler var onları çoğunluğu ruh ile takas oluyor onlardan elde edebilirsin

5. Güvenli limana gir orada taşları duzenlemen bir yer var

6. Geminin sayfasında depo kısmında kesen var mi ?

7. Rakip paran varsa kralin ganimet kesesi ve ya lordun gaminet kesesi alip güvenli limana girieceksin. Güvenli limanda başı sarıkli adama tikla keseyi ac güzel taslar verir

8. HACIFuRKaN

HACIFuRKaN User

hmm olayı biraz çözdüm kesem yok sağolasın peki son bi sorum olacak Yarınki kabak etkinliğinde oyuna para yatırmadan taş elde edebilir miyim

9. Edersin oyukla kesilecek npc var öz toplarsin,

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Ek olarak belirteyim, genel sss bölümümüzde hem gemi hem pet taşları ve seviyeleri ile ilgili bilgiler yer almakta.

11. HACIFuRKaN

HACIFuRKaN User

Teşekkürler HP Moderatorum araştırıyım hemen :)