Taşlar ve Elit Cephane

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -kusursuzaskSER- tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi Günler Kolay Gelsin

1. Sorum Elit Cephane Bonusu ne demek her Vuruşta Elit Cephaneye Destek mi ?

2.Sorum Taşların Neden Özellikleri Yazmıyor ? Mesela Kaçınma %? felan Kaçınma ne demek ?
    Hasar Önleme ne demek

3. Sorum Kıyamet balyozu daha güçlü bir top ise neden 9Sn'de Dolum yapmakta..

2. Tragula

Tragula User

1.Soruna gelirsek +10 elit cephane bonusu demek 75 hasarlı havai fişek güllesinin 85 hasarlı gibi olması demektir.

2.Sorun taşların özellikleri yazmıyor derken neyi kast ettiğini anlamadım.Kaçınma şansı rakibin isabet olasılığı %100 ise %5 kaçınma şansı taşı rakibinin isabet olasılığını %95'e düşürür.Hasar önleme daha farklıdır.Rakibin 20 bin vuruyorsa %10 hasar önleme direk 18 bine indirir.Ancak kaçınma taşı olasılığını düşürür rakibin sana yine 20 bin atabilir ama 20 bin atma ihtimali düşer.

3.Soruna gelirsek vuruşu fazla ama süresi az olmasının sebebi diğer toplarla dengede olması için vuruş süresi eğer 7 saniye olsaydı vudu topunun yada alev fırtınasının hiç bir değeri kalmazdı.

-kusursuzaskSER- bunu beğendi.
  3. Adamsın :) O zaman Kaçınma Şansı%10 Yerine 80Bin Darbe çok daha mantıklı ?

Bana Taş Konusunda yardımcı Olabilirsin.

Savaş İçin Hangi Taşlar Olmalı ?

Veya Vs ?

Yada İkiside Ortak mı ?

Taşlarım ; %10 kaçınma,49hız,%15krtik,%16top hasarı,%15 hasar önleme,80bin darbe taşı,70bin vudu puanı v.b v.b bana yardımcı olursan teşekkür Ederim :)

++++ pLs

4. ben 2 tane tasarim kullaniyorum. 1. savaş gemisi 2. tamir/sistem gemisi.
    savas gemisindeki taşlar: %5 zirh plaka bonusu, 15 top hasari, %6.5 isabet olasiligi, %10.5 kacinma tasi, %15 hasar önleme.
    tamir/sistem gemisindeki taşlar: +49hiz, 15 top hasari, 14 kritik, 14 hasar önleme, %30 tamir taşi.

savaslardayken daha az hasar alip daha cok vurmak için isabet ve kacinma tasi daha mantiklidir. onun disindada sistem keserken, özeldeyken, etkinlikte falan tamir gemisini kullanıyorum kritik tasi onda olduğu için ve battigimda hızlıca tamir olmak için

5. isabet olasılığı weya yüksek sew. taşlarını yaz bakayım

6. isabet olasılıgı %7 16seviyede darbe var 80bin

7. Tragula

Tragula User

Savaşacaksan ;
    Top hasarı,İsabet olasılığı,Hasar önleme,Kaçınma Şansı,Özel taş olarak %5 zırh yada %5 saldırı taşı.

8. hız taşını çekincede gemi hızı düşüyor ama 932 den 890a Zaten şuan bende
    Kaçınma top hasarı kritik hasar önleme Hız var.
    Özel taş olarak %5Saldırı mevcut. veya Darbe koymayim mi

9. 2 gemi hazırla birinde top hasarı kritik hasar önleme kaçınma olsun
    diğerinde %5 saldırı top hasarı isabet hasar önleme ve darbe veya tamir koy