Taşlar Kaleler ve Yetenekler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Melih78* tarafından 6 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. göktürk

göktürk User

Atışın artması yada fazla dan top yerin olması önemli değil.İlk önce seri atış yapman lazım ve gemini hızlı olması lazım.Ondan sonra diğerlerini yapman daha kolay olur.

ΛŁΞЯК bunu beğendi.
  2. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

iyi oyunlar

3. Dostum sen 5 lvldin değil mi , benim gemimde 3 level gülle rampası var başka kale yok , 21 yetenek. 12-13-14-15 haritalarında drakir hrell var. Dostum 1 tane hreell den 600 inci kar yapıyorum. Ama %30 pazar indirimi var. 1 günde 1 milyon inci kasarsın bu şekilde.Işıkta harcama kendini.

NightWish66 bunu beğendi.
  4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

5. Sen birde kaleyi topla aslanı ziyaret et uzun sürer ama 1m canı var npcnin 3bin inci indirimle müthiş kar ana gemilerden bahsetmiyorum bile öyle sağlam gemiler ışıkta kalınca çöp oluyor istediği kadar güçlü olsun yarım saatte 70-120bin inciden uzak kalıyor

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  6. ben 5 lwl kalacağım küçük lwl ile oynamayı seviyorum güzel de inci kasiyorum

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.