Taşlar Kaleler ve Yetenekler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Melih78* tarafından 6 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kristal için normal bence inciyle hesaplasa bigpoint asıl o zaman uçardı insaflı davranıyor

2. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

tmm düzeldi görünüyor ama gerçekten çok pahalı kristaller değmez aynı fiyata paket içinde satılıyor hemde başka ürünlerde elde ediyorsun o seçenek daha mantıklı

3. Selam,

Sorunuz çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

4. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

gülle rampasını fullle vudu şimdilik lazım olmaz :)

≈GΛZİ≈, 144444 ve Revenge[TR] bunu beğendi.
  5. rampadan sonra neyi yapayım ?

6. Huabtais

Huabtais User

26 Yetenek puanım var ışıkta inci kasıyorum

Bu puanları nereye dağıtmalıyım

7. 4-1-1 temel yetenekler, ogoun yolunda simyacıların bilgisi 6 cennetin lütfu 1 ogoun lütfu 6, agwe yolunda agwe kalkanı 6, geriye 1 yetenek puanı kalıyor. Onu da sonrasında ışıkta tamir süreni gözle görülür şekilde düşürüp uzun vadede daha fazla inci kazanmanı sağlayacak olan agwe'nin becerisine ulaşmak için roket kalkanına verebilirsin.

8. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Temel Yetenekler :Kritik isabet 4/6, düşman tecrübesi 1/6, cesurluğun kalbi 1/6
    Ogoun Yolu: Simyacıların Bilgisi 6/6, Cennetin Lütfü 1/6, Ogoun Lütfü 6/6
    Agwe Yolu: Agwe Kalkanı 6/6, Roket Kalkanı 1/6, Agwe'nin Becerisi 1/6 ( 6/6 tamamlarsın 31 yetenek olunca :) )

personofinterest bunu beğendi.
  9. Yeni bir gemim var , gülle rapması 3. seviye sadece. Biraz incim var ve gemimde +49 hız taşı haricinde hız veren bir şey yok , yelkencim de yok ; altınlık yelken kullanıyorum.
    Gülle rampasını 4. seviye yapmam için 150 bin inci gerekiyor , bende 60k civarı var.
    Ben şimdi kıç bölgesinden +30 hızı açsam da gemim biraz hızlansa yanlış bir hareket mi yapmış olurum?
    Yavaş gemi hem sıkıcı oluyor hem dezavantajlı oluyor , +30 hızın ne kadar hızlandıracağını bilmiyorum ama açasım var sizce açmalı mıyım? Vudu güvertesi ile beraber de 230 topum var

10. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Selam,

Kesinlikle öyle bir hataya düşmeyiniz unutmayın ne kadar hızlı ateş ederseniz o kadar çok inci alır ve o kadar çok kar etmiş olursunuz.
    Unutma fazla hız yelkenleri parçalar :D

Saygılarımla.

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  11. redo7

redo7 User

ama fazla hızın olursada hedefe daha hızlı ulaşırsın :cool:

12. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

13. redo7

redo7 User

beni dinlersen hızı öncelikle geliştir herşey için daha iyi ama tabi herkezin görüşü farklıdır

14. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Hedefe her türlü ulaşırsınız ama daha hızlı bitirirsiniz.( hedefi yanınıza da atabilir :) )

15. Öncelikle kale geliştirmeleri için yaklaşık 2-3 ayda bir çıkan, indirimli yükseltmeler yapabilmenizi sağlayan Kale Günleri'ni beklemenizi tavsiye ederim.
    Onun dışında pırıltılarda gözle görülür bir azalma varken, tercihinizi hızdan yana değil rampadan yana kullanmanızı öneriyorum. Zira hız gerektiren başka bir durum zaten yok sizin olduğunuz durumda.

Huabtais ve [ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  16. Sana kalmış birşey stratejik olarak düşünmen lazım.Yukarı da 2 farklı strateji düşünen kullanıcı gibi misal.Yavaş git hızlı sık.Hızlı ulaş daha çok sık.Diye gider.He sonuçta ikisini de açacaksın

17. Benim sana önerimde kesinlikle rampayı en az 6 seviye yapmadan hiç bir kaleyi açma. Hız içinde 2 tane farklı kale seçeneğin var 1. Kıç kalesinde bodoslama 2. burun kalesinde salma omurga. kademeli olarak gitmeni öneririm öncelikle rampayı 6 yap sonra iki hızı birlikte 5-6 seviyesine çıkar. ilk fullemen gereken bu 3 kale. bunları söylerken düşündüklerime gelirsen zaten gelişmiş olan gemiler senin hızını hasarını en az 2 ye katladığından kaçma, batırma gibi bir şansın bulunmuyor o yüzden geliştirmek için olanlara öncelik tanı. Bende 4 full kale 2 tane yarım var bende senle aynı seviyede sayılırım. bunları yaparken de zıpkın hızlandırıcıyı da yanlarında geliştir. Çünkü kasılmak için etkinlikler bol miktarda enkaz atıyor ve hızlı attığın sürece iyi kasılırsın.

18. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

19. onurcan93

onurcan93 User

kardeş ben gemiyi 4 ay önce açtım şuan havai 95 k sıkıyorum düz 1 rampa 2 hız 3 h.önleme bu 3 kaleyi yap top yerlerin açık degilse öncelikle zaten top yerlerini fulle kaleleri ve yetenekleri fullemeden 15 lwl i geçme (ışık için ) hepsini yaptıktan sonra ışıkta en az 15 20 m inci kas 1 m ye sandık anahtarı al malzemeler için ondan sonrası rahat ara sıra kodlar geliyor zaten bide ayda bi top paketi alırsın durumun iyiyse öyle geçer gider :D

20. Çok hızlı ilerlemişsin topların nasıl öğrenebilirmiyim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.