Taşlar Kaleler ve Yetenekler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Melih78* tarafından 6 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Günaydın, başlıkda yazdığı gibi bilgisi olan varmı 50 milyon tutar mı?

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler. Yüzen kale hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

3. Jadeit[​IMG]%30 Tılsım bonusu
    bu bonus neyi kastediyor agwe tılsımını falan mı?

birde kalede usturlap-barutluk bunlardan birini 5/5 yapabiliyorum hangisini yapmamı tavsiye edersiniz yada bunları yapmayıp 1 tane kale slotumu(zırhlı gövde için) açayım

4. SorrBro!!!

SorrBro!!! User

Evet bastığın tılsımları kastediyor, barutluğu yapmanı tavsiye ederim ama eğer zaten 4 falansa zırhlı gövdeyi açmalısın.

5. Öncelikle merhabalar Gaddar isimli pet başta olmak üzere yeni çıkan petlerin özelliklerini bilen varmı acaba? Çok araştırdım Gaddar isimli pet ile ilgili hiç birşey bulamadım.Şimdiden Teşekkür Ederim.

6. ozican2525

ozican2525 User

Yeni pet: Gaddar
    · Pırıltılı Yakut + %4Top Hasarı
    · Pırıltılı Lolite + %7 Kritik Hasar Etkinlik s.s.s kısmında belirtilmişti.

Menetli bunu beğendi.
  7. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Gaddar Petin Özellikleri ;

· Pırıltılı Yakut + %4Top Hasarı
    · Pırıltılı Lolite + %7 Kritik Hasar

Saygılarımla.

8. Beyler savaş peti ve npc petinde hangi taşlar kullanılmalıdır acaba ? savaş peti için hasar önleme mi , isabet olasılığımı yoksa kaçınma şansımı ?

9. baba34_foo

baba34_foo User

savaş : isabet - kaçınma
    npc : isabet - hasar önleme

-***YENİLMEZ***- bunu beğendi.
  10. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

11. oyunda yeniyim arkadaşlar yetenekleri ve kaleleri nasıl yapıyım yardımcı olurmusunuz.

12. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Yüzen kale hakkında detaylı bilgiye buradan , yetenekler hakkında detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

13. 3.Seviye pet eğiticilerini nereden temin edebilirim satın almaktan başka?

14. Selam,

Haritalarda bulunan hazine sandıklarından 3. seviye pet eğitimcilerini bulmanız mümkündür.

Saygılarımla
    İyi oyunlar, keyifli forumlar.

☆вeĸιr☆вey☆ғв bunu beğendi.
  15. Yeteneklerde simyacıların bilgisi ve ogoun lütfünü tamamladım nerden devam etmeliyim agwe kalkanı olarak düşünüyorum ama siz ne önerirsiniz

Silah yerlerinde hepsini açtım tek taç isteyenler kaldı onları da ileride hallederim genişletmeleri de daha dokunmadım inci isteyenleri, kalede gülle rampası 6. seviyede şuan 3.03 şeklinde doldurma süresi var yeterli olduğunu düşünüyorum sizce ne yapmalıyım inciyi nereye yatırmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

16. Merhaba,

Güzel yol izlemişsin benim gemimde seninkinden bir tık gelişmiş. Önerim şu; yeteneklerden ogoun lütfündan avcının hızı'nı geliştirmen ve sonra agwe'ye geçip önce kalkan sonra da canavar avcısını açmandır. sonraki yeteneklerinde ister agweden agwenin görüşünü veya ogoun dan ogoun yumruğunu geliştir.
    Sonrada kale gelişimi yap kale içinde öncelik sana kalmış ama en önemli gliştireceklerin şunlar olmalı;
    1. orta kale:usturlap ve barutluk
    2. burun kalesi: rampa , zırhlı gövde ve salma omurga
    3. kıç kalesi: top deposu , bodoslama ve zıpkın doldurucu
    4. vudu kalesi: vudu serabı

Zıpkınları geliştir dememin sebebi etkinliklerde sürekli zıpkınla kesilecek öğeler çıkmakta ve hızlı kesmen lazım. İlk aşamalarda zaten oyuncu kesme gibi bir lüksümüz olmuyor, direk gelişime odaklanmak daha mantıklı geliyor bana :)

Bunları yaparken en az 13 level ol (15 level'e kadar da çıkabilirsin)* ki 13. haritada çıkan drakir leri kes güzel inci veriyorlar oyukla bile kesiliyorlar.

*: 15 levelden sonra ışık tılsımına girilmiyor o yüzden ışık tılsımı elinde kalsın.

17. Oyukla drakirleri nasıl kesiyorsun? Darben ve oyuk vuruşun ne merak ettim :)

18. oyukla barut dahil 11.300-11.800 arası atıyorum. drakrlerde bana 20-23k arası sıkıyorlar :)

bu kadar yazdıklarım arasında bir oraya mı takıldın :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.