Taşlar Kaleler ve Yetenekler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Melih78* tarafından 6 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Melih78*

Melih78* User

sa yanan buz cephanesi ile aldığım hasarda art arda dp azalıyor bu bende 4000 lerde flan bunu nEler yaparak azaltabilirim

2. Reese

Reese User

Merhaba,

Sorunuzun cevabını BURADA bulabilirsiniz.

İyi oyunlar..

Son düzenlenen: 6 Ocak 2018
  3. Melih78*

Melih78* User

Cevap için teşekkürler ama ben bunu sormadım fosfor güllesi ve yanan buzdan sonra dot diye geçior galiba tam bilmiyorum bu güllerin atıldıkdan sonra giden dpyi nasıl aza indiirebilriz diye sormuştum

4. Adam daha basit nasıl sorabilirdi acaba :)

5. Reese

Reese User

Selam,

Buz yanığı, havai fişek, fosfor gibi cephaneler dot hasarı bırakıyor. yani normal gülle hasarının haricinde belirli aralıklarla örneğin 3 - 4 bin civarında daha hasar düşürüyor. Bu dot hasarını da kalelerden mürettebat güvertesinde bulunan temizlik ekibi ve süreli hasar azaltma gemi özel taşı ile azaltabilirsin.

İyi Oyunlar..

ŴΛЯЯłФЯ bunu beğendi.
  6. Melih78*

Melih78* User

Şimdi oldu Teşekkürler kolay gelsin ...

7. Bilmiyordum sağolasın..

8. Reese

Reese User

Merhaba,

Ben Teşekkür ederim . Gerekli cevaplar verilidiği için konuyu kilitliyorum.

İyi oyunlar.

9. kingSo

kingSo User

sandık açtığımızda miço ve 3. seviye eğitimciler çıkıyor. Miçolar 30 gün ile sınırlı fazlası çıksada hesaba eklenmiyor. Eğitimciler için de bir sınır var mı ?

10. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @kingSo ,

Pet eğitimcilerinin herhangi bir gün sınırı bulunmamaktadır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

kingSo bunu beğendi.
  11. D€MON

D€MON User

evet eğitimciler sandıktan çıkıyor ve 3. seviye olarak ama şu pet kesesini para ile alıp açtığımızda içinden 1. ve 2. seviye eğitimci çıkması insanı delirtiyor biz taş için kese alıyoruz ama muhakkak 1 tane eğitimci çıkıyor onun için de bi güncelleme gelse çok güzel olacak.

12. FarukAbi

FarukAbi User

kale günü ne zaman ve kaç ayda bir geliyor ?

13. ilksol

ilksol User

Kale günleri ve özel günlerin tarihi bilinimez,Çıkacağı zaman forumda duyurusu yapılır, Forumu takipte kalınız iyi oyunlar.

14. 2 veya 2bucuk ayda bir geçmşe bakarsan hep öyle yani gelicegi gun 3 yukarı 4 asagı blinir nilinmez diyenlere inanma oyun 4 4lük herşey yolunda gdiyor

15. FarukAbi

FarukAbi User

teşekkür ederim ...

16. Koman

Koman User

Merhaba @FarukAbi ,

Öncelikle verilen cevaplara teşekkür ederiz.
    Arkadaşlarımızında dediği gibi belirli bir tarihi olmadığı için duyuruları takip etmeniz gerekmektedir çıkmadan birkaç gün öncesinde duyurusu yapılmaktadır.

İyi oyunlar.

17. slm kalelerden silah güvertesinden dev yangınını 5/8 yaptım ama havai fişek cephanede normal elit gülle atışım arasında fark olmadı . yani havai fişekle daha fazla vurmayı beklerken hiç artış olmadı. dev yangınını yanlış mı anladım yoksa eksik yaptığım bir şey mi var? bilgilendirirseniz sevinirim.iyi oyunlar.

18. Verdiği hasarı değilde dot hasarını yani zehrin hasarını arttırıyor.Örneğin; havai fişekle vurduktan sonra 1000 2000 3000 bin gibi exstra dot hasarı veriyor.Kaleden ne kadar açtığına görede dot hasarı artıyor umarım anlatabilmişimdir, iyi oyunlar.

ArmageddoN bunu beğendi.
  19. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @TÜLÜTABAK ,

Denildiği gibi dev yangını dot hasarı olan güllelerin sadece dot hasarını arttırmakta. Cevabınız için teşekkürler.

Saygılarımla,
    İyi oyunlar, İyi forumlar.

♣єяяσя♣61 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.