TAŞLAR İNCİ İLE SATIŞA ÇIKSIN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve POLİCEGE-61 tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar,
    Benim önerim 1-10 seviye taşların oyun içi itemlerle satın alınabilmesi,çok cüzi bir miktarda olmamalı elbette ama taş birleştirmede işe yarayacağını düşünüyorum.

Saygılarımla.

Gümüş bunu beğendi.
  2. Bencede çok mantıklı olur hiç taşları olmayanlar var mesela onların taşlara daha çok ihtiyacı var şahsen benimde taşa ihtiyacım var uygulanırsa çok iyi olur, destekliyorum.

3. Keşge olsa derim:)) Ama o dediğimiz Seafight de olmaz başka bi oyun için ok derim ..Vipliği bile elimizden aldılar yani siz kaldıki taş diyorsunuz mümkün değil parayla :))

4. OutLaw_07

OutLaw_07 User

sonuna kadar destekliyorum.kesinlikle çıkmalı karaborsaya

5. arkadaşlar aslında bakarsanız olmayacak gibi bi durum çünkü kralın ganimet kesesi sandıklara koyul şansın var ise 1 sandıktan 2 tane çıkarabilirsiniz tabi inciniz bol ise etkinlik sandığı çekip normal sandığa dönüşmesini bekleyin fikir güzel tabi ama yapılırmı bilmem şuan taş kasmak için en iyi yol sandık :)

6. OutLaw_07

OutLaw_07 User

"sandık taşı olanlar için" 2 tane.olmayanlar için 1 tane değil mi?

7. Gümüş

Gümüş User

ben fikrini destekliyorum.