TASARIMLARRR...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve samedcan1905 tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kısacık bir sorum olcak 100.000 incim var Ghost Raider alıyım mı 5. seviye elit gemim kalsın mı. Birde tavsiye ettiğiniz tasarım varsa söylerseniz sevinirim...

Saygılar...

Son düzenlenen: 28 May 2014
  2. T.N.T.

T.N.T. User

bence de değmez. yazık o kadar inciye. amiral topu al derim ben. geminde amiral topları ne kadar çok olursa elit seviyen o kadar çabuk artar. her atışta zincirli gülle ile dahi elit puan alırsın. ama yine de sen bilirsin...

3. uzuneşek

uzuneşek User

tasarım alma kalelerden gülle rampasını aç tasarım şimdi bir işe yaramaz ben aldım pişmna oldum

4. Ghost Raider tasarımının elit gemiden üstün bi yanı varmı? Pek bi fazla yok sanırım?

5. Ghost Raider fazladan %5 top hasarı veriyor onun dısında bır ozellıgı yok

6. Amiral topunu nasıl alabilirim?

7. Özel günlerde çıkıyor Amiral topu

8. Kardeş özel günü bekliyeceksek ben 25liklerden alırım :) Özel günlerle ilgili bilginiz var mı? Tarihini bilen

9. Sana Bİ öneri 25 LİK toplardan alma 27,5 luk al daha iyi vurusun derim ama özel günleri bekle Amiral topu kaçtane amiral varsa o kadar tp,Ep veriyor Yani en iyisi dir.

10. Doğru söylüyosun ama 27.5 luklardan inciyle alamıyorum alınsa beklermiyim. En iyisi ben sabrediyim özel güne kadar inci biriktiriyim :D özel gün gelirse tabi...

11. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

yardımlarınız için teşekkürler

乂ƪRΛZӨЯƪ™乂 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.