Tasarımların Düz gitme sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **AsiKuRT** tarafından 28 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaslar..
    Bu oyunda sonradan tasarımlara verilen ve hemen hemen herkesin şikayetçi olup begenmedigi,
    tasarımların düz gitme olayını burada konu olarak açma gereği duyduk..
    Yeni etkinlik tasarımları , yeni bokor tasarımlar ve elimizde bulunan tasarımların bazıları aslında,
    kullanışlı ve görüntüsü güzel tasarımlar.. ama tasarımlar düz gittiği için kullanmayı çoğumuz tercih etmiyor..
    Dilerseniz oyunu aktif olarak oynayanlar bir düşünsünler. Düz giden tasarım kullanıp onunla gezen kaç tane oyuncu var severde ?
    Hiç yok desek sanırım yanlış olmaz..
    Seafight yetkililerine şöyle bir öneri sunmak istiyoruz.
    Tasarımlara yapabileceğimiz bir ayar verilse ve düz veya çapraz gitmelerini biz oyuncular
    seçip kendimiz ayarlayarak tasarıma bu özelliği verip o şekilde oynasak sizce nasıl olur ?
    Bu ay bir bokor tasarım aldık varsayalım, tasarım düz gitmekte. Bunu oyuncu kendi dilediği gibi ayarlayıp çapraz gidebilmesini sağlarsa bu tasarımı sizce kullanmaz mı ?
    düz gidip te görüntüsü güzel olan çoğu tasarım kullanılmaya başlar ve inanın neredeyse kimse düz gidecek tasarım kullanmaz.. bu konu hakkında oyuncu arkadaslardan desteklerini bekliyorum.. teşekür ediyorum..

2. beatdovne

beatdovne User

Sizin istdeğiniz 4 yönlü veya 8 yönlü diye gemiyi seçmek.
    şimdi 4 yönlüler için gemi tasarımı sağ yukarı sol yukarı sol aşağı sağ aşağı olarak 4 farklı şekilde çizim yapıyorlar 8 yönlülerde ise bu 4 yöne ek olarak yukarı aşağı sağa ve sola gidecek şekilde 4 kez daha çizim yapıyorlar sizin dediğiniz gibi yapmaları için eski bütün tasarımların tek tek çizilmesi lazım ki seafight bunu yapmaz :D yeni çıkanlarda artık büyük ihtimal hep 8 li olabilir değişmede gelse iyi olur ama gelmez oda büyük ihtimal, bu arada başlığı doğru yazmamışsınız tasarımların düz gitmesi bir sorun değildir

3. 8 li çizdiklerinin nostalji seçeniği altında 4 lü çizim haline de ulaşabilelim çok güzel görünüşlü tasarımlar var fakat düz gittilerinden kullanmıyorum bi ara oynamaya kalktım gidiyor ama gitmiyor gibi geliyor :D

4. _PuF_PaF_1

_PuF_PaF_1 User

Tasarimcilarin gemileri tekrar cizmesine gerek yok zaten tasarimlar cizili ellerinde mevcut sadace diger tasarimlar givi sekil cizmeleri icin komut yazilicak konuyu acan arkadasa tamami ile katiliyorum aslinda 2 secenege gerek yok direk tum tasarimlar oyle gitmeli cok guzel bokor tasarimi var sirf duz gittigi icin kullanmiyorum.

5. Tasarımcıların 8 çizim yapması onları yorar ve ugraştırır.. 4 lü çizim yapmaları yeterli bize veya 8 li leri 4 e düşürmeleri zor olmasa gerek.. düz giden tasarımları beğenmedik.. yıllardır çapraz gitmelerine alıştık biz..

Green_street bunu beğendi.
  6. Melih

Melih User

Konuya kesinlikle katılıyorum eğer böyle giderse seafight sadece oyuncu kaybeder yeni tasarımların taşları söküluyor sadece kimse kullanmak ıçin almiyor eger böyle devam ederse gerçekten sıkıntı olacak

Green_street bunu beğendi.
  7. ŞAHİN

ŞAHİN User

Tasarımların kıç sallayarak gitmesindense düz gitmesi daha iyi ancak biz oyunun başından berri alıştığımız için sanki geminin hızı düşmüş gibi geliyor. bundan dolayı kimse kullanmak istemiyor. yinede tasarımların isteğe bağlı olarak 8 yönlü yada 4 yönlü olması oyuncuya bırakılması mantıklı olur.

8. Bu konunun açılması gayet dogru oldu..Bunu yanlız düşünen ben değilmişim.. seafight yenilik diye oyuncuların istemedigi şeyler geliştirip duruyor.. 8 çizim dediğiniz şey hiç olmasaydı herhalde oyundan bukadar sıkılmazdık.

9. Melih

Melih User

Bide tasarımlar artık başka şekilde çiziliyor kimse yeni halini sevmiyor önceki bokor gibi eski tasarımlar gibi yollarına devam etseler keşke bide doğum gününde çıkacak tasarımları görün siz tam fiyasko

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.