Tasarimlari Karaborsa Yerine Oyundan Alabilelim

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ðutchmáñ.tr tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katilanlar

1. Evet

oy sayısı 23
    79,3%
  2. Hayir

oy sayısı 6
    20,7%
  1. Arkadaslae eskisi gibi son vurusu yapan ve en cok darbe yi inndiren alabilsin sizce de daha adil olmaz mi ?

2. -onur824-

-onur824- User

hayır daha adil olmaz.çünkü o dediğinde tasarım 1 yada birkaç kişiye gidiyor.başka kişilerde tasarım alabilsin.

3. Kardeş bu tasarimlari alabilmek icin ruh satın alman gerek ruh bazılari npc kesemediginden ruh biriktiremiyor onlara da satın almak kalıyor yani ne yapsan ne etsen sen yine para verme mecburiyetindesin biz $€afight istemiyoruz oyun su an sadece para verenlere güzel

4. -onur824-

-onur824- User

maalesef öyle.ama son vuruşu yapana ödül vermek yerine verdiği hasara göre ödül almak daha mantıklı.sonra NPC'yi çalıyorlar.

5. Bencede son vuruş ve darbeye versin bazı güçsüz oyuncularında hakkı çalabilirse çalmalı sonuçta bu oyun korsanlık oyunu eskiden biz tasarım çalardık heyecanlı olurdu şimdi para ver al hiç heycanli değil oyun artık eğlenceden uzaklaşiyor bence

Ðutchmáñ.tr bunu beğendi.
  6. Eskiden olduğu gibi enson atış yapan ve darbeyi indirenin tasarım alması daha çok heyecan katıyordu oyuna, zaten gemiye sıkarsan inci ve tp sini veriyordu.Önemli olan tasarımı çalmaktı.

7. kesinlikle darbeye ve son atışa vermeli karaborsada olsa ne olacak ki sonuçta gemiyi vuran tasarım alıyor ve çalanada helal olsun demeli oyuna heyecan veren zaten buydu şimdi herkez ruh alıyor tasarım alıyor bunun heyecan neresinde karaborsada olacağına haritalarada vuralım alalım tasarımı yetkililer buna dikkat ederse seviniriz herkeze teşekkürler...

8. Hepinize Desteğiniz icin Teşekkür Ediyorum :))

9. VvV

VvV User

bence de son vuruş ve en fazla darbeyi alan oyuncular tasarıma sahip olmalı böylesi daha güzel ve zevkli

10. Kesinlikle katılıyorum şu anda tasarımların hiç bir değeri ve heyecanı yok eskiden tasarımı arar bulurduk en fazla hasar için uğraşırdık son atış heyecanını tadardık,artık bunlar tamamen ortadan kalktı.En azından arada bile olsa eski tarz ve hatta benim önerim Battle Week tarzı etkinliklerin yapılması,bu tarz etkinlikler Seafight'ın bambaşka bir tadıdır :).

Nik[O_D] ve Ðutchmáñ.tr bunu beğendi.
  11. bende katılıyorum kardeşim sana verecekleri tasarım inci tp yönünden karlı olsun son atış ve darbeden tasarım versin böylece herkes tasarım alabilir diğer türlü etkinlik 14 gün sürüyo ortalama senin fikrinde gerçekleşirse 7 gün sürsün hem etkinlikten sıkılmayız hemde tasarımımızı alıp gemimizi kasarız

12. -onur824-

-onur824- User

Battle Week dediğin nasıl bir etkinlik?

13. Haritalara rastgele 4 tane tasarım atılıyor bu konseptten ibaret sadece.Mesela 2009'da yapılan ilk ve tek Battle Week'de "Fly" olarak bilinen Burning Dutchman,Ghost Kilimatu,Ghost Kokaleu ve Ghost Dragon NPC'leri çıkmıştı:

Burning Dutchman
    Ghost Kilimatu
    Ghost Kokaleu
    Ghost Dragon

14. Nik[O_D]

Nik[O_D] User

Katılıyorum bence gelmeli.

15. Valla bende olmasını isterim ama halinize şükredin oyun git gide çok değişik bi hal almaya başladı yakında bu etkinlikleri mumla arıcaz :D