Tasarımlar oyun dizaynı...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KontrolKaragül tarafından 24 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu konuyu açtım fakat öyle belirli bir amacım yok yani oyunu sabote etmek uzaklaştırmak gibi bir niyet değil zaten öyle bir şey olsa ben hala oyunu oynuyor olmazdım , diyeceğim o ki oyundaki yeni çıkan tasarımlar artık çok itici gelmeye başladı eski tasarımların yerini hangi biri tutuyorki ? sanki laf olsun diye tasarım çıkartırmışsınız gibi ilkokul çocugunun çizdiği gemiler gibi tasarımlar çıkıyor sanırım eski gemi tasarımcısı artık yok hal böyle olunca oyun oynama zevki çok aza düşüyor tabiki bu benim şahsi fikrimdir belki aranızda katılanlarda olabilir baktım burada sohbet bölümü varmış yazmak istedim düşüncelerimi açıkcası herkese iyi oyunlar diliyorum...

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

yorumunuz için teşekkür ederiz. bu tarz konuları kurallar içerisinde fikir havuzu kısmına yazmalısınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.