Tasarımlar Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve BY_ZORBEY tarafından 25 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BY_ZORBEY

BY_ZORBEY User

Arkadaşlar şuan oyunda ki en az kişinin sahip oldugu tasarim hangisi sizce ? Çok eskiden az verilen ve unutulan var mi oyle bir tasarim tanidiginiz ?? Cok merak ediyorum Kelle avcisi rozeti gibi mesela

2. çıkış mantığına göre nadirlik vardı yağmacıyla kalktı tasarım olarak bakarsan bokor gemileri 15 kişiye verildiği için çoğu nadir sınıfına girer eski bokor gemilerinin olduğu hesaplar hep ban yedi
    Bonus CD 1-2-3
    bu seri oyunu cd ile alanlara verilen kodla verilen gemilerdi 3-5 kere yağmacıya geldi
    admin gemileri adı üstünde mod gemileriydi onların da hepsi geldi

( bu tasarım yağmacıya geldiyse tüm tasarımlar gelebilir sadece yönetimin nazına bağlı )

2-3 sene öncesine kadar bu tasarım oyundaki en nadir tasarımdı
    şu an tasarım değil de gemiler baya nadir 1-2-3 yelkenli tortuga sincler man tek yelken rat pack vs
    eski etkinliklerde sıralama 1. lerine verilen tasarımlar da nadir olabilir sonuçta her sv de 1 tane oluyor bokordan bile nadirlerdir isim isim belirtemem ama

yazmayı unuttum bu sepette satılan gemiler de baya nadir hiç bir aklı selim o paraya o tasarımları almaz :p

BY_ZORBEY bunu beğendi.
  3. BY_ZORBEY

BY_ZORBEY User

O sinclear man gemisi hala kaldimi ya ? 3 yelken tortuga bence oyundan kaldirildi onlar

4. oyundan kaldırıldılar zaten de bazı gemilerde hala var eskiden kalma ise duruyor şimdi istesen alamıyorsun

5. bu kadar bilgiyi nereden ve nasıl hatırlıyorsun :D

6. Bloody bu attığını bir ara yağmacı karaborsasinda verdiler baya kişi de var bende de var kullanmıyoruz

7. 17.5 yıldır oynuyom kanka çoğu şeyi bizzat gördüm onun için hatırlıyorum

nadirliğe gelirsek bazı gemileri atacam bende yok bunlar oyunda başkalarında olabilir ama ben neredeyse hiç denk gelmedim
    [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    şu aslanlı gemileri bende baya istiyorum dc de baya istek de aldı ama bunlar anca yenilenmiş agragas mıdır nedir onu getirip duruyorlar
    geçen yağmacıda ayıp olmasın diye süprizi getirliler sanki oyunda tasarım kalmamış gibi

https://board-cs.seafight.com/threads/designy-lodi.43325/

tasarımları güncel olarak takip edip bakıyorsanız bu linkte düzenli paylaşılıyor

8. BY_ZORBEY

BY_ZORBEY User

Benim arkadaşta attiğin gemiler var şaşirtici şekilde 15 yillik oyuncu tr3 de kullanmiyormuş

9. attığın tasarımların 4 hariç bende var aslanlılarda mavi yelkenli olan baya kişide var ama sarı olanı almamıştı millet o zaman baya zahmetliydi küçük gemiler ikisini de alamıyordu zaten, ben sarı olanla 1,5 yıl takıldım ilk taşlar değiştiği zaman çok güzel duruyor daha sonra tl karşılığı bir gemi aldım onu kullanıyorum. Ama bu kadar hafıza bende yok sen oyuna baya ilgilisin heralde :D

10. BY_ZORBEY

BY_ZORBEY User

Sari dedigin han
    Sari dedigin hangisi

11. -LegenD-

-LegenD- User

Konuyu uygun alana açınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.