Tasarım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **ฬiяค** tarafından 13 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] [​IMG] Bu Tasarım Ne zaman Düzelecek Tasarımın Yamukluğu 2 aydır Supporta Yazıyorum Sonuç YOKKK ??

2. 21. sınıf tasarımıda bu şekilde halkanın yanında duruyor

**ฬiяค** bunu beğendi.
  3. şimdi baktım bende 21. sınıf normal halka içinde yani yamuk değil

4. *Sempatis*

*Sempatis* User

birde iyi tarafından bakın savaşırken rakip sizi işaretlerken zorluk çekicek :)

5. ozaman bendeki 21.sınıf sıkıntılı :))
    hiç öyle olmuyor rahatca seçiliyor toplu savaşlarda tek kor yapınca direk açıkta kalıyoz :)

6. yolcu11

yolcu11 User

kaç saat olmuş konuyu açalı daha çok bilgili forum adminlerimiz supportta yazın dememiş ilginç :)

7. *Sempatis*

*Sempatis* User

fikir havuzundaki konular kapatılmıyor o yüzden :)

Beylerbeyi bunu beğendi.
  8. bu konun aynısı başka bölümde var orda sportta yazını diyip konuyu kapatmış ondanda olabilir :)

9. Ben sana yardımcı olamıycam bari sen bana yardımcı ol :D Bu tasarımı nerden alabiliyoruz. En sevdiğim tasarım. Almam lazım bunu :)

10. abi etkinliğin birinde satış bölümüne çıkmıştı ve kısacası etkinlik tasarımı artık veriyolarmo bilmiyorum

11. yolcu11

yolcu11 User

mantıklı :)

12. Bu tasarımın bana gelmesi lazım. gelmeli. gelecek tıpış tıpış hemde :D

13. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Durum bilinmektedir ve nezaman düzeltilir bunu bilemeyiz ayrıca supporta yazmanız birşeyi değiştirmez zira düzelecek olan programcılar support değildir. Kısacası bizde sizin gibi programcıların sorunu düzeltmesini bekliyoruz.

14. Bigpatron

Geçtiğimiz zamanlarda adını şuan hatırlayamadığım bir pakette mevcut. İçerisinde bunun kırmızı olanı kristal nimeti yine yanlış hatırlamıyorsam birkaç pette mevcuttur.

15. Bigpatron

Etkinlik duyurularından geçen seneki büyük sürü avı - Seafight 8nci doğum günü başlıklı etkinlik duyurusunu inceleyin paketin içeriği yazıyor ;)

**ฬiяค** bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.