tasarım yada pet

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ®.uмuя™~TR tarafından 22 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Sormak istediğim şey yaklaşık 300er tane ışık yayan ve lanetli ruh var. Sormak istediğim şey sizce bende ki hiçbir işe yaramayan ahtapot pet yerine bir pet mi almalıyım yoksa hiçbir tasarım gemim yok, bir gemi mi almalıyım? Fikrinizi söylerseniz çok sevinirim.

2. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

gemi alıcaksan son güne kadar kasıp gece bekcisini al tasarım istiyorsan ancak pete taş da çıkarabilirsin

3. quadrokill

quadrokill User

gemi alacaksan Gecenin Bekçisi dışındakileri almanı önermem almışken en iyisini al

Son düzenlenen: 22 Temmuz 2017
  4. atlas42

atlas42 User

Tasarımlardaki taşların seviyeleri düşük tavsiye etmem. Eğer alacaksan bir tane, taşlarına bak en yükseğini almaya çalış. Petlerden ise Kazma Diş i önerebilirim isabet taşından ötürü.

5. pey olarak kazma dişi düşünüyordum zaten tasarım olarak ta yılan tasarımı ideal olarak geldi. Gece Bekçisi için epey fazla gülle almam gerekecek ve o kadar çok inci harcayacak lüksüm yok. Henüz daha alt seviye bir gemiyim

6. yılan ı önermez misin? henüz alt seviye bir gemiyim gece bekçisi için inci harcamam gerekecek ama kale günleri için biriktiriyordum

7. yılan ı önermez misin? henüz alt seviye bir gemiyim gece bekçisi için inci harcamam gerekecek ama kale günleri için biriktiriyordum

8. atlas42

atlas42 User

Baktım da yılan sizin için ideal bence.

9. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

gece bekcisinin taşları daha yüksek onu alırsan senin için daha iyi olur, ben dün onu aldım bakayım %14 hasar + 75k dp + isabet vs. taşları vardı yanlış hatırlamıyorsam yılanda %13 hasar %11 ele geçirme 65k dp 40k vudu var, etkinlik sonuna kadar bekle hem inci kas boss vurup hem npc vurup gecenin bekcisini kasmaya çalış

10. bence de ideal. Yinede gece bekçisi için çabalıycam belki yapabilirim

11. şuan ki gemimde de iki tane epey iyi taşım var onları alıp yılan tasarımına eklesem daha mantıklı olmaz mı?

12. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

olabilir yada gidip yarasayı alıp ona ekleyip kalanlarla top vs de alabilirsin sana kalmış birşey sen bilirsin sonuçta ancak bana kalsa gece bekcisinden düşükse taşların almaya değecek bir tasarım ancka etkinlik sonuna kadar kas elindekinlerle napabilirsin ona bak güzel bir seçim yap sonuçta herkesin oyun şekli farklı.

13. tamamdır. teşekkür ederim :)

14. Kültigiη

Kültigiη Guest

Merhaba @®.uмuя™~TR ,

Gerekli cevaplar verildiği için konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar , iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.