Tasarım Sandığı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 26 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

TASARIM SANDIĞI GELSİN Mİ ?

Anketin kapanma tarihi 2 Nisan 2019.
  1. EVET

84,6%
  2. HAYIR

15,4%
  1. Şu anda popüler olan neredeyse tüm oyunlarda loot box olayı var aynısı neden seafight de yok bokor bir nebze olsun bunu karşılıyor ama başka oyunlardaki loot olayı ile bokoru oyun harmanlayabilir gene mantık aynı kalsın diyelim aynı şekilde ay sonunda bokor ödüllerini alalım ama bokor kutularının aralarına tasarım sandığı yerleştirilsin içinden rasgele herkesin istediği (sea scare,inferno,Accipitier,Agilis,Mareeus) gibi tasarımlar olsun illa nadir tasarımlar çıkacak diye birşey de yok ülke tasarımları da yada genel oyuncuların beenmediği tasarımlar da çıkabilir içinden taşsız olarak verilsin ki sonradan çıkan tasarımlardaki yüksek seviyeli taş adaletsizliği olmasın top sandığı da eklene bilir ama içinden vudu 30luk yada alev yerine seviyeli balyoz seviyeli tahrip çıkabilir ben sadece fikrimi sunuyorum oyunu oynayan başkaları da buna ekleme yaparak bana destek olursa sevinirim

2. çAğRı

çAğRı User

guzel fikir. bu kutudan kutu 1 kutu2 diye 10 çeşit yapılıp her bir kutuda belirlenmiş 5 yada 10 farklı tasarımdan bırının cıkma olasılığı olacak şekilde düzenlenebilir