tasarım etkinlikleri ...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Fë®®ãRî• tarafından 8 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sayın yöneticiler , bildiğiniz gibi artık oyuna eklenen dizaynların hepsi son noktaya kadar özellikli ve yeni dizaynlar bunlarla ilgili sorunumuz yok ama artık eski tasarımlar hiç çıkarılmıyor bugüne bugün 6 küsür yıldır haritalara çıkmamış tasarımlar var sizden ricam bu eski tasarımların tekrar oyuna döndürülmesi , size birkaçını söyliyim umarım bu fikri uygularsınız ...

1. Ghost kokelau

2. Ghost dragon

3. Karthogas

4. Akragas

Son düzenlenen: 8 Haziran 2014
  2. güzel olur syanit-nerus ghost kilimatu fly vs :D

3. kental

kental User

Çok eskien oynarken bir gemi görmüştüm. İsmini bilmm o zamanlr fazla aklım ermezdi ;
    Sanki fosil gibi görünüyordu. Yelkenler felan epey yıpranmış şekilde. Çok etkilenmiştm. Resmini bulursam paylaşırım.

4. özkantr

özkantr User

katılıyorum.fly hellhummer tasarımları yenıden duzenlenıp oyuna eklenecegı forumda 1,5 yıl önce okudum. ama hala bı sonuc yok. kılometre taslarında ıstedıgımız tasarıma özellik ekleyebılecegımız ıcın daha da guzel olacak. bu tasarımlar oyuna etkınlık ya da gemiler bölumunde altın ıncı vs. sadece tasarım seklınde de satılabılır