Tasarım Çıkartma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve jokerrmurathan tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ben bir şey sorcam gemim oyuk 4500 vuruyor artık, fakat nasıl tasarım çıkartacağı mı bilmiyorum. Eğer bir bilginiz varsa lütfen yardımcı olun PLEASE

2. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

Oyunda tasarım almanın bir çok yolu var
    Özel haritalardan son dalga ödülü olarak
    Bazı özel günlerde oyunda çıkan tasarımları darbeden en çok hasarı vererek ya da son vuruşu yaparak
    Karaborsadan kristal ve ya ruhlarla
    Ödeme kısmından
    Ya da Elit puanlarınızla 27ye kadar olan elit seviye tasarımlarını alabilirsiniz

3. tüccar gemiler bak

4. Herkesin para harcayıp full artı full gemi yapmasına gerek yok.Belki de millet oyunun zevkini alarak gemi buyutmeye çalışacak. Oyunu bırak ne demek Allahını seversen...Laf olsun Torba dolsun....

5. Sende biliyorsun ki artık sıfırdan başlamanın zor değil imkansız olduğunu ve para yatırmadan bunu tüm seafight oyuncularına sor. başlar 1 ay sonra bela okuyarak bırakır. Başla kardeşim başla f+f sende yaparsın haklı dogru diyor İDASAC arkadaşımız.. :O

İDASAC37*YG bunu beğendi.
  6. HASAN*efe

HASAN*efe User

tasarım almanın tek yolu etkınlıklerdir ama taşlı güçlü tasarımlar.
    onun dışında kıytırık işe yaramaz tasarımlar var ki mojo atınca çıkan haritalar --oğlak,yengeç,yay-- bunlardan da sade görüntülü tasarımlar çıkar yani hiçbir vasıfları yoktur.
    bu arada tasarımla birlikte yetenek ve kalelerinde geliştirmeyi unutma çünkü tasarım zamanla olacak bir şey yani bazı etkinliklerde alma imkanın var yetenek için kristal kale için inci biriktir kale gününü bekle
    örneğin,bende şuan 2 milyon inci var ama ellemiyorum kullanmıyorum biri beni batırınca vay efendim sen beni neden batırdın beklede gör deyip gülle alıp gitmiyorum biliyorum ki bunlar anlık savaşlar olur.
    kalıcı bir üstünlük sağlamak istiyorsan kaleler ve yetenekler ayrıca toplar---oyunda para haranması gereken en mantıklı yer--
    full olması gerekir
    iyi oyunlar.Allah yolunuzu açık etsin.

7. AKLIN YOLU BİR :D