taş

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kingSo tarafından 20 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kingSo

kingSo User

Top hasarı , kaçınma , isabet, hasar azaltma gibi gemideki temel taşlarimi son seviyeye çekmek istiyorum bunu yaparken de oyuna yüzlerce TL yatirmak istemiyorum.

Elimdeki seçeneklere bakiyorum
    1) Milyonlarca inciyi baraküde liginde siralamaya girmek için harcayip ay sonunda kese almak.
    2) Sandığa, inci yatirip çikan keselerden faydalanmak.
    3) Şuan ki gibi eventlerde zıpkinla enkaz kesip düşük seviyeli taşları birleştirerek yüksek seviye taş elde etmek. (Zipkinlarim zayif 7 saniyede 600 hasar)

Hangisini tercih etmeliyim veya atladigim yöntem varsa yazarsanız sevinirim.

2. yumi

yumi User

düşük seviye taşları geç. ne kadar inci gerekir bi hesapla istersen taş sayısını söylemiyorum bile.

kingSo bunu beğendi.
  3. ●ђр●

●ђр● Guest

Sandık keseleri çok boş. Çıkarsa acarsiniz tabiki ama o da enkazlar gibi gereksiz. Ligden zaten birkac ayda bir imparatoru alirsiniz. Siralamaya giremezsiniz zaten girseniz de verdiginiz incilere yazık.

Etkinlikte cikan tum tasarimlari alacaksınız iste ne yapip edip. Bazilarinin yuksek taşları oluyor. Mesela grup haritasinin cellat tasarımı. 15 hasar onleme 16 dp si var. 15i kullanır 16yi başka taşı yükseltmek için saklarsiniz. Hicbir tasarimi kacirmazsaniz birkac etkinlikte idare eder seviyede taşlar yapabilirsiniz.

Ama bir kerede işi bitireyim derseniz 15 kese veren paket çıkacak..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2016
    kingSo bunu beğendi.
  4. ●ђр●

●ђр● Guest

Şuanki taşlarınız nasıl acaba kaçıncı seviye?

kingSo bunu beğendi.
  5. kingSo

kingSo User

Seviye olarak bilmiyorum ama taşların özelliklerini yazabilirim bilgisayar başına geçince de seviyelerini belirtebilirim

%13 top hasarı (13.seviye taş)
    %7 isabet olasiligi (14.seviye taş)
    %10 kaçınma şansi (13.seviye taş)
    %13 hasar azaltma (13.seviye taş)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2016
  6. ●ђр●

●ђр● Guest

Taşlarınız düşükmüş gerçekten, hepsi 13 isabet 14..

bakın son 5 etkinliği sayayım..

cassiopeianın orta tasarımı 3 tane 15 taşı var
    futbol şampiyonası taşları hep 13-14 idi tasarımların 4 tane alsanız bir de ölüler armadasında da 13-14 tasarım var zaten 3 tane 15 taş da bunların toplamından gelir.
    hadi titanda alamadınız diyelim.
    şuanki etkinlik mini haritalarda 3 tane tasarım var 13-14 taşlı 3ünü de alın 2 tane 15 taş da oradan gelir.
    cellatı aldınız mı 15 taş geliyor direk zaten üstüne de 16 taşı da var.

9 tane 15 taşınız oldu bu da 2 tane 16 1 tane 15 taş demek. yani mesela 13 olan top hasarınız 16 olurdu yine 13 olan kaçınma ve hasar önlemeniz de 15 olurdu.

ki son etkinliklerde tasarımların taşları düşük çıktı hep yukarıda yazdıklarım gibi 13-14 verdiler hep.

mesela calypsonun gazabındaki tasarımda 2 tane 15 taş var.

kingSo bunu beğendi.
  7. Adminimizin dediği gibi Etkinliklerdeki tasarımları ne yapıp edip almaya çalışın örnek olarak benim gemim 25 lwl 3. sırada taşlara 1 kuruş bile harcamadım benim taşlarım 17 lwl bu etkinlikten sonra 18 olur belki :)

kingSo bunu beğendi.
  8. ●ђр●

●ђр● Guest

Helal iyi yapmışsınız 17. Ben 15lik paketi almıştım başka bir pakette felan da 5 tane gelmişti zor oluyor 5 tane tasarım kullanınca insan tek etkinlikler yetmiyor.. :)

✭ζЄЯKЄŹ✭ ve kingSo bunu beğendi.
  9. kingSo

kingSo User

Hiç tasarım almıyordum. Dediğiniz tüm etkinliklerde aktiftim.
    ameterasu + küçük gemilerle günde 150k inci kasıyorum. (hepsi kar değil )
    6 günde 1.000 sandık anahtarına ulaşırım. 1.000 sandık = 8 kese verse(yetenekle birlikte) bu sandıklarıda 2 günde açsam 8 günde 8 kese almış olurum. sandıktan çıkan gülleri tekrar ışıkta bozdururum tekrar sandık... bu şekilde hızlıca kasmazmıyım ?

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Sandık açıyorsunuz diye tasarım almayacak mısınız :)

kingSo bunu beğendi.
  11. kingSo

kingSo User

Zevkine almaktan bahsediyor iseniz sırf görünüşü için şuanlık almak gibi bir niyetım yok :D . Taşı için diyorsanız sandıktan daha zahmetli geliyor. 8 Günde 8 kese günde ortalama 1 kese demek :D 1 kese şuan karaborsada olan "Heimdall" tasarımının taşlarını karşılar düye düşünüyorum. 1 kese = 1 gün iken 1 heimdall = günler alır

12. ●ђр●

●ђр● Guest

Heimdall zaten eski boş taşlı bir tasarım onu alın demiyorum ki :) Ha siz zaten bu kadar kese kasıyorsanız taşlarınız niye düşük kalmış onu anlamadım :D

kingSo bunu beğendi.
  13. kingSo

kingSo User

Şimdiye kadar kaleye yöneldim 1 sefer 1.000 anahtar aldım ondada 8 kese çıktı oda gemimde gördüğünüz taşlar efenım haa tabi dediginiz gibi yüksek taşlı bir gemi gelirse karaborsaya affetmem :D

14. ●ђр●

●ђр● Guest

1000 tanede 8 iyi çıkartmışsınız yalnız 4 kere çıkmış yani :) 15 taşlı bir tasarım gördünüz mü aynen acımayın.

kingSo bunu beğendi.
  15. kingSo

kingSo User

evet 4 sefer çıkardım yetenekle 8 demek istedim :D

Size ve arkadaşlara ilginizden dolayı teşekkür ederim benım bir sorum kalmadı :) iyi forumlar...

●ђр● bunu beğendi.
  16. ●ђр●

●ђр● Guest

Size de iyi oyunlar..

kingSo bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.