TAŞ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Sandık.Canavarı tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. etkinliklerdeki tasarımların taşları genelde 14.seviye oluyor bunları 15 e çıkarmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum

2. Bence 18 ilk taşlar geldi seviye 16 liklar çıkması lazım çünkü sadece 1 tane gemi yapmıyozki savaş gemisi altinn kasma gemisi kasilma gemisi vb gemiler yapiyoz ve bunlara taş lazim yani 16 ilk taşlar çok değil tabi bu benim düşüncem kolay gelsin:))

3. ArCa

ArCa User

Bencede geldi.

4. özkantr

özkantr User

özel taslar cıkmalı. ekstra 16 hasar tası olan gemıde sadece o tasla karaborsaya konulabılır. yada her tastan olur gemıde karaborsa fıyatı yuksek olur

5. Suan cogu gemi 16 ya zor getirdi taslarini 16 bence biraz fazla 15 de olsa iyidir

6. bence şuan 14 çok iyi 16 yaparlarsa bizim yaptığımız 16 lık taşların ne kıymeti kalıcak bedava versinler istiyosanız bide

7. 16 yapsınlar demiyorum ben 15 yapsınlar istiyorum etkinliklerde uyumuyoruz 2 ruh kasmak için 14 hasar veriyor

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

talebinizi iletiriz umarım uygulanır

özkantr ve Sandık.Canavarı bunu beğendi.
  9. Arkadaşlar bu oyunu parası olan oynayacak değil yillardir severek oynayan oyuncular var hem 16 taşlar verilmeli zaten biz oyuncular olarak savaş gemisi kasilma gemisi tp gemisi gibi çeşit çeşit gemiler yapiyoz yani etkinliklerde taş çok verilmeli yani bunu isteyen oyuncu olmaması lazim her oyuncu desteklemeli yoksa zamanla gemisini güçlendiremeyen birakacak oyunu lütfen bu 16 ilk taşlari herkese versinler kolay gelsin:)))

10. madem öyle diyosun ozaman sizdeki 14 lükleri alıp 16 lık versinler bizdede 16 lıkları alıp 18 versinler senin düşüncene göre böyle olması lazım

11. Tragula

Tragula User

Şuanlık en mantıklısı etkinliklerde verilen gemilerin 2 tane 14 lük taşının olması direk 15 verilmemeli.Ha bana sorarsanız benim taşlarımda 16 17 değil ama 15 vermek şuan için mantıksızlık olur.

12. bence onları yapıcaklarına özel taşları diğer özel taşlarla takas edilebilir hale getirmeleri daha mantıklı