Taş ve Keseler Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve †DarkCarnivaL† tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Üye ID:
    65/41882478
    yeni günlük ödüllerde herkese imparatorun ganimet kesesi verilmiş ama bana verilmedi. biri yardımcı olabilir mi?

2. Üye ID:
    65/41882478
    yeni günlük ödüllerde herkese imparatorun ganimet kesesi verilmiş ama bana verilmedi. biri yardımcı olabilir mi?

3. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Bu sorun için açılmış olan konu bulunmaktadır. Lütfen kojuya mesaj atınız.

İyi Oyunlar.

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Genel olarak etkinlik sistemlerin kaçınma şanslarının oranı kaç olduğu ile ilgili bir bilgi verilmediği için sisteme atış yapmalısınız. Atış yaptığınızda zaten farkedeceksinizdir.

İyi Oyunlar.

5. selam arkadaşlar. gemiye taş eklerken hasar önleme kaçınma vudu puanı ve dp arasında kaldım. ayrıca bir iki sorum olacak; hasar önleme taşı rakibin + hasarıyla mı alakalı yoksa rakıbın verecegı toplam hasardan mı kısar. Yani Yanıp sönen yakut +%17 top hasarı olan bir rakibin karşısında aquamarine %14 hasar azaltma'nız varsa rakibin %17 lik bu hasarından -%14 mü kısar yoksa 10000 vuracak iken bu hasar 8600 e mi düşer. ve en önemli sorum npclerle mojo haritalarıyla uğraşan biri için bu 4 taştan hangi 2 sini kullanmak gerek. teşekkürler.

6. ayrıca pet için taşı nasıl elde edebilirim öyle boş boş duruyor.

7. Satın alabilirsin pet için şuan satılıyor veya etkinlikten alabilirsin pet gemi içinse genelde şöle diziyolar top hasarı-kiritik hasar-kacınma sansı-hasar önleme petede hasar önleme veya kacınma-isabet olasılığı 3 gemi yapılır 30 lvlerde tamir gemisi savaş gemisi ele geçirme taşları benim dediğim gibi dizersen işine yarar diye dusunuyorum

8. ben 11 levelım hiç bir zamanda 30 olmayacağım :) ben daha çok npclere verdiğim hasar aldığım hasar şeklinde düşünüyorum. en çokta şu hasar azaltmayı merak ediyorum. güzel taşlarım var bence :) -%14 hasar azlatma 75000 vp %10.50 kaçınma. ama hangisi işime yarar diye bilemedim.

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Evet hasar onleme rakibin + hasarından düşer.

Bu arada dp ve vp taşlarını kullanan kimse yok düşünün o kadar gereksiz :)

İyi oyunlar.

10. teşekkürler

11. korsan bayrağı gününde karaborsaya cilalı buff gelıyormuydu

12. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Hayır cilali, sis duvar gibi bufflar bulunmamaktadır. Ruh emme, yenileme büyüsü ve vudu bebeği buffları bulunmaktadır.

İyi Oyunlar.

~Άкяєpp_~ bunu beğendi.
  13. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Rica ederiz konu kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

14. Eğer npclerden az hasar alıp fazla vurmak istiyorsanız; hasar önleme ve isabet taşı kullanmanız gerekir.
    Oyunculardan daha az hasar alıp vuruşunuzu arttırmak istiyorsanız ; kaçınma ve isabet taşı kullanmalısınız.
    Top hasarı genelde bonus haritaları yapılırken oyuk güllesi cephanesi ile fazla vurmak için kullanılır.
    Bu yazıyı gördm bnm savaş gemimide hasar önleme var oyuncularda işe yarıyormu o veya npc lerde kacınme işe yarıyormu one göre takayım:)

15. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Ana geminizde hem hasar önleme taşı hemde kaçınma şansı taşı takılı olması gerekmektedir. Hasar önleme taşı da kaçınma şansı taşıda oyuncular ve sistemlerden az hasar almanızı sağlamaktadır.

İyi Oyunlar.

16. canavar kesesi nerelerden bulabilirim sandıktan cıkar mı yada başka bişeyden

17. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Canavar ustası kesesine şu an sadece ödeme yolu ile sahip olabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

18. teşekürler cevabınız için :)

19. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Rica ederiz, konu kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.