Taş ve Keseler Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve †DarkCarnivaL† tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TOMA

TOMA User

günlük girişten bende kese alamadım 30 levelim

2. konu açmışlarda kilitli yazamıyoruz

3. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Yeni konu açmanıza gerek yok. Teknik sorunlardaki konu açılınca oraya yazın.

İyi oyunlar.

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

5. oyuna yeni kaydoldum ama pet ve gemi için oyuna yeni başlayanlara verilen keselerden bana verilmedi serverim tr3

6. global 6 için geçerli o sistem.

7. 11.5 kaçınma mı 14 hasar önleme mi hangisi daha iyi olur gemim için petimde 10.5 kaçınma ve hasar önleme var

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm

Gereken cevap verildiği için konu kapatılmıştır

İyi oyunlar

9. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Geminize kaçınma ve hasar önleme taşını aynı anda takmanız sizin için daha yararlı olucaktır.

İyi oyunlar.

10. ama o zaman darbe puanım çok düşük kalcak sizce hangisi daha iyi

11. savaş için

GEMİ : hasar önleme -kaçınma-isabet-hasar
    PET : kaçınma-isabet

kasılmak + tamir için

GEMİ : hasar-isabet-hasarönleme-tamir ( zıpkında koyabiliriz ama zıpkını başka boş bi tasarmada koyabiliriz)
    PET : top hasarı - kritik

benim gemi böyle eksik yada uygun olmayan bişey varmı acaba

12. canı genişletme yerine elit direk koyarak mojo haritalarını kullanarak yüksek seviyelere çıkartabilirsin. pet ve gemi taşlarında dp kullanmak biraz gereksiz bence normal oyun içerisinde. Ama harita yapmak istiyorsan oraya koyabilirsin. normal oyunda isabet top hasarı kaçınma ve hasar önleme öneririm.

13. tamam güzel diyosunda gemim o kadar güçlü değil hani dediğiniz gibi yapsam yine adam 40 bin vurcagına 35 bin vurur sadece hasar önleme mi daha iyi yoksa kaçınma mı bunu ögrenmek istiyorum :)

14. hasar önleme npc lerin sana verdiği hasarı azaltır oyuncuların hasarını kaçınma şansı etkiler gemiyede petede kaçınma koyman lazım

15. isabet oranı 20 lvl altı sistemlere 100 den fazlası etki etmiyor peki etkinlik gemilerine etki ediyomu 125 isabetle etkinlik gemisine vurmam bi işe yararmı

16. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Eğer etkinlik sisteminde kaçınma şansı bulunuyor ise isabet olasılığınız yüksek olması doğal olarak verdiğiniz hasarın daha iyi olmasını sağlayacaktır.

İyi Oyunlar.

17. lordun ganimet kesesinden özel taş çııyormu

18. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Hayır çıkmamaktadır. Özel taş sadece imparatorun ganimet kesesi ve canavar ustası kesesinden şansınıza bağlı olarak çıkmaktadır.

İyi Oyunlar.

19. levelin kaç bilmiyorum ama eğer 20 den düşükse hasar önleme kullan

20. onu nerden bilecez peki

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.