Taş ve Keseler Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve †DarkCarnivaL† tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

İsabet olasılığı 100den fazla olunca işe yaramaz. Tabiki karşınızdakinin kaçınma şansı yoksa. Kaçınma şansı demek rakibinin isabet olasılığını azaltmak demek. Yani 20. seviyenin altındaki npc lerinin kaçınma şansı olmadığından isabetiniz 100 olsa yeterli ancak 20. seviyenin üstündeki npc lerin kaçınma şansları vardır.

Aynı şey rakipleriniz için de geçerli, 100 isabetiniz varsa rakibiniz 50 kaçınmaya sahipse atışlarınız yarı yarıya düşer bunu önlemek için 100ün üstlerine doğru ilerlemeniz lazım.

Hasar önleme ise rakibinizin top hasarını azaltır. Top hasarı bildiğiniz vuruş artışı, bir sınırı yoktur.

İyi oyunlar.

2. kolay gelsin pet taşı olarak kaçınma mı isabet mi kullanmak lazım savaş gemisi için ? gemi taşında isabet, kaçınma ve hasar önleme takılı.pet taşındada hasar önleme ve isabet var şu an.pet taşlarında savaşta kaçınma mı daha iyi isabet taşı mı?

3. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Kaçınma sizin oyunculardan kaçınma olasılığınızı arttırır. isabet de geminizin isabet olasılığını. Ben pette isabet ve kaçınma taşı kullanıyorum. Hasar önleme taşı npclerde işe yaradığı için savaş için pek bi etkisi olmuyor.

İyi oyunlar.

4. kaçınma taşı veya hasar önleme taşı cidden de bi işe yarıyor mu yoksa dp ile hasar taşı daha mı iyi

5. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Tabi ki de kaçınma ve hasar önleme taşları işe yaramaktadır. Darbe puanı taşını kullanmanız yanlış olacaktır. Benim size tavsiyem geminizin taşları için k
    açınma + hasar önleme pet taşlarınız için kaçınma + isabet olarak kullanırsanız en mantıklı ve en yararlı dizilim olacaktır.

İyi Oyunlar.

6. Selamın aleyküm;

1 günlük cilalı buff satın aldım 10 günlük cilalı buff karaborsadan kalktı nedenini öğrenebilirmiyim?

Kolay gelsin.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

10 günlük bufflar herhangi bir bufa sahip değilken alınabiliyor yani önce 10 günlük olanı alıp sonra günlükleri almanız gerekli.

İyi oyunlar.

8. S.a İmparatorun ve Kralın ganimet keselerinde çıkan taş seviyeleri yakın bir zamanda yükselir mi her hangi bir bilginiz varmı ?

9. Merhaba,

Bu konu hakkında herhangi bir açıklama geldiğinde Duyurular bölümünde yayınlanır.Önceden hiç birşeyi bilemeyiz.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

10. ZooM

ZooM User

mevcut konu var fakat konu kilitlenmiş olduğu için ID'lerimizi oraya yazamıyoruz..
    65/9397547 , 65/9180434 , 65/42011145 , 65/6223134 ,
    65/7761579 <-- bu son ID'yı konu kapanmadan once acılan konuda paylasmıstım ama yınede buraya atıyım bılgınız olsun.

11. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Önceden aynı konuyu açan oyunculara bilgilendirme yaptık konu açmadan önce açıcağınız konu hakkında ufak bir araştırma yapınız. İlgili konunun kilidi açıldığında mesajınızı konuya yazınız.

İyi Oyunlar.

12. ZooM

ZooM User

en azından bi cevap vermemi bekleseydınız Sn.Cpt konu'da hala (Cevap yazma izniniz bulunmuyor.) diyor cunku sorun bendeymş :D ben eksik okumuşum kusura bakmayın konu kilit lütfen

13. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Neden bu kadar sabırsızsınız konuda yüzlerce mesaj bulunmakta hesaplar kontrol edilip keseler yüklenmekte konu kilidi açıldığında konuya mesaj atınız.

İyi Oyunlar.

14. ZooM

ZooM User

yok haklısınız dıye belırttım zaten efendim ben yazdığınızı ters okumuşum o yuzden 2. yani bu konuyu açmıştım fakat tekrar okuduğumda anlatmak ıstedıgını şeyı iştirak ettim. tekrar kusura bakmayın iyi çalışmalar.

15. bu kesenin alım level sınırı kaçtır öğrenebilirmiyim?

16. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Giriş ödülü olarak mı soruyorsunuz ?

17. evet

18. Sistem: ~~..Burak..~~ 181/41799049

Ben de kese almadım. 5 lvl gemim. sebebini öğrenebilirmiyim ?

19. bende alanmadım gemi 2 lvl ID: 181/41895288

20. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

6 level yada üzerinde olmanız gerekir alabilmek için.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.