Taş ve Keseler Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve †DarkCarnivaL† tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

sağolun tskr ederim

2. taş geliştirmede üretim malzemelerini nereden temiz edebiliyoruz.

3. bilen yokmu?

4. haymatos

haymatos User

üretim malzemelerinden kastın nedir ? ganimet keseleri var 3 adet onlardan birini alarak çıkan taşları geliştirirsin.

ama kralın ganimet kesesi sandıklardan çıkıyor ordan tedarik et para verme boşa

5. merhabalar üretim malzemeleri ganimet keseleri ile beraber satışa çıkıyor yalnız şöyle bir sıkıntı var sürekli olarak ganimet keselerinin yanında satışa sunulmuyor arada bir çıkıyor en son baya oldu sanırım 3 4 ay gibi felan belki de fazla

6. üretim malzemelerinin taş geliştirmede kullanıldığını okuduğumu hatırlıyorum.
    taş seviyelendirme yaparken daha iyi bir taş elde etmek için kullanılıyor diye anladım.
    doğrumu anlamışım bilmiyorum gerçi aklımda öyle kalmıştı.
    şimdiye kadar oyun içinde bi şekilde elde etmedim sanırım sadece para ile alınıyor olmalı.

ZülfikarReis, açıklamış.

oyun içinede koysalarmış iyi olurmuş.

7. CÖM€RT

CÖM€RT User

canavar kesesi hangi sv aralığında taş çıkmakda ve kaç tane taş çıkıyo her sv den

8. en üst seviye 16-19 olması lazım 17-18 baya çıkıyor şansına göre 1 tane kesici vb. item veya 19. seviye taş alabiliyorsun

9. atlas42

atlas42 User

İçindekiler: Değerli taşlar, "Yanıp Sönen" ve "Işıltılı" arası kalitede olabilir; hatta biraz daha şansın varsa, "Çok Yüzeyli" mücevher de karşına çıkabilir!

Yanıp sönen 17, çok yüzeyli 19, ama ışıltılıyı çözemedim! Ama büyük ihtimal 18 dir.

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Genel SSS mücevher işlemecisi adlı konuyu incelemeniz gerekmekte.

iyi oyunlar.

11. 19. seviye veriyor ben 16-19 hatırlıyorum

12. y_k_e

y_k_e User

Amber: +% 5 PvP Hasarı
    Kehribar: Oyunculara karşı +%5

13. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Aslında ortada iki taş yoktur. Sadece bir taş var ama bir orjinal ismiyle birde Türkçe ismiyle yazılmıştır. Hiçbir farkı yoktur iki taşın.

İyi oyunlar.

14. y_k_e

y_k_e User

Zümrüt: +% 50 Süreli Hasar Azaltma peki bu taş ne işe yarıyor?
    Hasar olarak alınan 10.000 darbeyi 5.000 mi yapıyor?

15. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

O taş size vurulan zehirli güllelerin zehirini %50 azaltıyor. Örnek vericek olursak buz yanığı güllesinin zehiri 4.000 iken bu taşı kullanınca 2.000 hasar alıcaksınız.

İyi oyunlar.

16. ƠƇƐAƝ

ƠƇƐAƝ User

% 8,25 taş kaç level taş oluyor PET için ?

17. cαρτ

cαρτ Guest

18. merhaba oyunda isabet olasılığı falan %100 ün üzerinde işlemiyor isterse %150 olsun dediler bu doğru mu? birde hasar verme var o da aynı 100 ün üzeri işlemiyor mu acaba?
    Birde en iyi pet ve gemi taş dizimi hakkında bilgi verir misiniz yada link?

Son düzenlenen: 22 May 2017
  19. kaddarr

kaddarr User

1. soruna gelirsek normal 21 lwl in altındaki npclerin kaçınma şansı olmadığı için npc ye vururken isabet 100 ü geçince işe yaramaz fakat rakip oyunculara sıkarken isabet olasılıgı 100 den fazlada olması gerekir. hasarın sınırı yok top hasarı 150 de olsa 400 de olsa hasar artırır. en iyi pet ve gemi taşı savaş tasarımı için top hasarı-isabet-hasar önleme-kaçınma şansı pet içinde kaçınma ve isabet- veya hasar önleme ve isabet hangisi varsa geminde

20. cevabınız için teşekkürler.Peki bu hasar önleme ile kaçınma arasındaki fark nedir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.