Taş ve Keseler Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve †DarkCarnivaL† tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Taştan yumurtalar hangi npcyi batırdıktan sonra çıkıyor?

2. Veiled Guardian

†DarkCarnivaL† bunu beğendi.
  3. Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

4. 10 tane taştan yumurta batırmam gerek ama hiçbiryerde bulamıyorum Veiled Guardian battığında çıkanlarda 3-4tane ve görevi alabilmek için son vuruş yapmak gerekiyor. Buda çok zor zaten 50kişi oluyor etrafta. Bunlarında daha fazla çıkması mümkün değilmi en azıdan deri yumurtalar gibi olsun. Görevin yapılması imkansız.

5. Gemi Genel görünüme tıkladığımda depo kısmına geldiğimde, Karşıma Canavar Ustasının Ganimeti geliyor ve miktarı 1 olarak gösteriyor. bunu nasıl kullanabiliriM?

6. cαρτ

cαρτ Guest

7. Teşekkür ederim.

Peki normal ganimet kesesini nerden bulabiliriM? etkinlik gibi bir şey mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Nisan 2017
  8. atlas42

atlas42 User

Normal sandıklardan kralın ganimet kesesi çıkabiliyordu sanırsam.

9. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Normal sandıklardan ve ödeme kısmında satışa sunulduğu zamanlarda ödeme yolu ile keseleri elde edebilirsiniz.

İyi Oyunlar.

10. RileyⅠ

RileyⅠ User

Öncelikle merhabalar, ben oyuna yeni başladım ilk olarak bu gemi ve pet taşlarının çok işe yaradığını söylüyorlar. Bunları nerden elde edinebilirim, veya nasıl yaparım??

11. TRANTULA

TRANTULA User

para ile alınan taş ve gemi paketleri seni hızlı ilerletir.bunları alman gerek. oyunda pır toplayarak ve etkınlıkte başarılı olursan da pet ve gemi alırsın.

12. Sandıktan sanırım kral ganimet kesesi çıkıyor

13. RileyⅠ

RileyⅠ User

anladım etkinlik ve klasik sandıklardan çıkıyor, teşekkür ediyorum

14. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Genel S.S.S'deki Mücevherler konusunu inceleyiniz.

İyi Oyunlar

15. etkinlik yappoz tasarımının taşları nelerdir link varmı yada kısa bi bilgi

16. cαρτ

cαρτ Guest

17. Ulu_Kurt

Ulu_Kurt User

Ganimet kesesi elde etmenin yolları nelerdir?

18. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Ödeme yolları ile, haritada bulunan normal sandıklardan, bokor kutusu attığınızda ve ay sonu yapılan çekiliş ile taş keseleri kazanabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.