Taş Üstüne Taş Koyduğunda Taşın Tamamıyla Kaybolma Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve T.C.MUSTAFA-KEMAL.28 tarafından 2 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. para verip fransız tasarımı aldım uzun zaman önce ve taş geliştirmeler cıktıgında özel taşım nasıl olduysa hiçbir yerde görünmüyordu. support'a haftalarca yazdım ve taş üstüne taş koydugunuz ıcın yanmıştır dedi.. tamam dedim uzatmadım dahada konuyu.. peki bu özel taş için bizler para harcıyoruz ve alıyoruz. özel tasın geliştirilmesine izin verilmiyor ama tamamen silinmesine neden izin veriliyor. ben sırf bu taş için tekrar tasarım almak zorundayım.. sizce bu durum gerçekten adil mi??

2. bu durum arkadaşımında başına geldi bence bu bir açıktır oyun için ve düzeltilmesi gereken birşey katılıyorum adil değil bir dalgınlık 50 liraya mal olabilir admin veyahut yönetici arkadaşlarımız bu konu hakkında yukarıya iletim yapmıştır illaki ancak düzeltilmesi adına tekrardan yaparsa sevinirim başıma gelmemesi gelmeyeceği anlamı taşımaz :)

uLvi™ ve T.C.MUSTAFA-KEMAL.28 bunu beğendi.
  3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu bir hata değildir,oyuna eklendiğindendir bu şekilde işlemektedir. resmi duyuruda yeterli bilgi mevcuttur.

''' Daha da önemlisi, mücevherlerin üzerine yazarak silmeniz de mümkün. Bu nedenle, Mücevher kaybetmemek için yerine yeni bir Mücevher koymadan önce değiştirmek istediğiniz Mücevheri gemiden Envantere kaldırmanız gerekir! ''

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.