Öneri Taş temini ve geliştirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~E~P*R*O*F tarafından 5 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Selamlar,

Malumunuz üzere 18 seviye taşlar aktif oldu bir çok oyuncu (ben dahil) onlarca keseler aldık ancak sonuç hüsran keselerden 6-12 seviye taş çıkıyor.

Yeni seviye taşların aktif edilmiş olması ile birlikte yüksek seviye taşların nadirde olsa keselerden çıkma ihtimali ile satışa sunulması, her bir üst seviye taş için 4 taşın birleştirilmesi, sonuç olarak düz mantık 18 seviye taşları oluşturabilmek için 750-1000-TL arası bir maliyetle kese alınması gerektiği ortaya çıkarıyor.

Taşların ilk açıklandığı gibi 20 seviyede sabit kalacağını düşünürsek 19 seviye için 1000-2000-TL ve 20 seviye için 2000-3000-TL arası harcama yapmak gerekecek ortalama 4000-TL gibi bir harcama yapmak gerekiyor.

Seafight bir oyun arkadaşlar bazılarımız maksat muhabet diyerek para harcayabiliriz ancak bir çoğumuzun böyle bir bütçesi yok, oyun kurucuları etkinliklerde kristal dağıtmak yerine düşükte olsa sistemlerden sandıklardan taşların elde edilmesi yönünde bir takım kurgulamalar yapsalar daha faydalı olurlar, zaten yeterince sıkıcı hal olan oyunda bir de bu imkansızlıklarla oyuncu kayıplarına sebep olunmasın.

Takdir edersiniz ki hiç bir oyuncu sürekli kaybetmek için oynamaz hele ki para harcıyorsa

İyi oyunlar,

2. Katılıyorum bu bir oyun hepimiz para harcıyoruz fakat bu yeni taşları yapmak için baya bir miktar para harcamak zorunda kalıyoruz ve bununla da 2-3 ev geçindirilğir arkadaşlar lütfen öneri gayet böyle bir öneri kulanılmalı .

3. Aynen sırf bu yüzden kese almıyorum 12 ilk taşmı olur bari 14 ve 15 ilk taş verin de taşları 18 ilk yapalım:))

4. katılıyorum abi de bide bizi dinleseler :)

5. katılıyorum ya paketin fiyatını düşürsünler yada etkinlikte alınan tasarımların taşlarını yükseltsinler etkinlikte o kadar uğraş veriyoruz %14 lük taş geliyor eskiden ne güzel %16 falan veriyordu etkinlik tasarımları.
    Parayı düşünmeyin artık oyunculara kulak verin bu kadar paragöz olmayın yeter 8 yıldır zevkle oynadığım oyunu bırakma noktasına geldim

6. Bir kere etkinlikte verilen tasarımların taşları yüksek olmalı. Hala daha 10. seviye 12. seviye taşlar veriliyor. En az 13. seviye taşları olan tasarımlar verilmeli. Ganimet keselerinin de ya fiyatı düşürülmeli ya da en az 13. seviye taş veren yeni bir ganimet kesesi paketi çıkarılmalı. Şu an benim gemide 2 tane 16. seviye, 2 tane 15. seviye, 2 tane tane de 14. seviye taşlar var. Bunların hangisini birleştirip de 18. seviye taş yapalım :) İmkansız bir şey!