taş sorunu ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lütfen sorucağım soruları tek tek cevaplandırılırsa sevinirim şimdi ben taş geliştiricektim lakin 2deneme yaptıkdan sonra 3cü denemede hata oluştu hatadan kastım şu seyir defterine baktım 3denemede taşı geliştirmemiş 2 tanede kaldı supporta yazdım diyorlar biz ilgilenmiyoz e peki ben 3cü denememi yapamadım napıcam böyle saçma cevapmı olur ayrıca ben işlemimi geri çekebilirmmiyim sonuçta 3cü denememi yapmadım diğer sorumda şu anda 3cü denememi yapamadığım için taşlar öylece yerine kaldı şimdi ben oyundan çıkış alsam veya güvenli limanda çıksam taşlar yanar mı lütfen açıklayıcı cevaplar verirseniz iyi olur acil !!

2. cevap yok mu ?

3. taşları birleştirirken altın veya inci istiyor istenilen şeyden sende yeteri kadar varmıdır ?

4. hepsi var

5. bastığın taşlar geri çekilmiyor diye biliyorum yardım etmek istemiştim ama sorunu bende anlayamadım

6. Sen kabul et demeden kesinlikle kabul etmez hata oldugunu sanmam 4 taşı bırak 2 kez çevir sonra istersen 1 ay oyuna girme kabul et dememişsen o taşı almaz şayet denedim girdim çıktm sonra bşka zaman gittim hala duruordu sen kabul et demisindir hatırlamıyosundur yada elin çarpmıştır herşeyi yöneticilere bağlamanızda biraz saçma sorunları birazda kendimizde aramalıyız başka bir oyun bünyesinde SGO idim akşama kadar binbir türlü şeyler oluyor burdan göründüğü gibi kolay değil hergün onlarca mesaj geliyor şikayet geliyor hepsine tek tek duygu yüklü mesajlar yazıcak halleri yok bazı oto mesajlar vardır aynı kapıya çıkar onu atarlar size illaki hatalarıda vardır onlarda insan :)

EŞKIYA..

7. ama arkadaş iki kere basmış üçüncüyü basamıyorum diyo senin dediğin bir sorunun cevabı öbürünün cevabı yok :)

8. valla benm TAŞ geliştirdigim değiştirdigim kadar oyuncu azdır basamıyosan incin yoktur altının yoktur başka bi durum olacagını pek sanmam arkadaşın yanlışı vardır yada sistem hatası vardır yöneticilere tekrar iletsn bence :)

EŞKIYA..

9. evet. üretim malzemesi satın aldım. onun kullanımından dolayı bir sorun var galiba. malzeme yi sitediğim taşa getirdim. bastım. istediğim taş cıkmadı. bekedim kapattım. tekrar açtım otomatık bastı birşeyler oldu. 1 kere kendi elimle bastım sadece . 2 kere otomatik oldu ve kabul etmek zorunda kaldım sorun var.

10. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

deneme yaparken inci ve altınınınız var mıydı ?

11. vardı adminim zaten altınla bir alakası yoktu işlem yaparken hep inciden gitti

12. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

ekran donmuş olabilir netiniz gitmiş olabilir o anda hata oluşmuş olabilir biz buradan bu tarz sorunlara yardımcı olamaıyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.