Taş Seviyesi 22!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ali*BaBa*S55 tarafından 9 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Taş seviyelerini 22 yaptılar. fakat bizde hala 17-18-19 taşları var ve imparatorlun ganimet kesesi bize maximum 17. seviye taş vermekte bütün keselerden full 17. seviye taş çıksa dahi hesaplayalım
    22. seviye 1 adet taş
    21. seviye 4 adet taş
    20. seviye 16 adet taş
    19. seviye 64 adet taş
    18. seviye 256 adet taş
    17. seviye 1024 adet taş lazım
    1024 taş için ne lazım 1000 desek her keseden 5 tane 200 tane kese lazım 200 kese kaç para 2000 Tl demek ha biz max 17 çıkarsa dedik ki bu imkansız yani yeni bir şey çıkartılıcak zaman oyuncularıda düşünmelisiniz biz daha 19 yeni yapmışız siz 22 dayarsanız buna çogu oyuncunun nerdeyse hiçbir oyuncunun gücü yetmicek malesef 5-10 milyar para vericem 22 olucak taşlar :)
    bunun için birşey yapılıcakmı yoksa 5-10 milyar vermek şartmı olucak?

TiryakiHasan bunu beğendi.
  2. Froentsr

Froentsr User

İyi de bir gün içinde herkes 22 level taş mı yapsın:) Kaplumbağa ezici çıktı zaten taşlar 20 oldu 21 e az kaldı, böyle iyi yoksa cılkı çıkar

3. Sadece top hasarın 20 oldu kaçınma taşın kaç ben şahsen 15 lvl takıyorum veya isabet olasılıgın şuda bir mantıksızlık var 100tl verdin 1 kere aldın tasarımı başka yükseltme yapmicanmi ben 1tane taş için 5milyar vermem kimsenin de vereceğini düşünmüyorum bence kese seviyesi artmalı

4. Froentsr

Froentsr User

15 level kaçınma takıyorsan zaten 22 level taşlarla ne işin var, 1 tane kese alsan 16 kaçınma çıkıyor her etkinlikte 16 17 taş veriyor , sen şimdiye kadar o taşı 17 18 yapamayıp keselerden 18 19 taş mı bekliyorsun.

5. bokor tasarımlarının taşları 20 level olmadan kesenin seviyesi yükseltilmez diye tahmin ediyorum. Çünkü bokor tasarımının asıl avantajı taşları. Bekleyip görelim, tahminimce yeni yılın başlangıcı ile kese seviyeleri artırılır

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Herkes taşlarını 22 yapabilecek olsaydı ne anlamı kalırdı? Bekleyin zaten illaki zaman geçtikçe kese seviyeleri de artar yani.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.