Taş Konusu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Halil66 tarafından 18 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Halil66

Halil66 User

Beyler lütfen şu taş konusunu biriniz detaylı şekilde anlatım hiç bilgim yok haritada deniz fenerleri gemi özelliklerindeki dğeişik taşlar nasıl yapılıo

2. Değişik taş yapamazsın.
    -Taş paketleri çıkar bazen satın alarak bunları yükseltirsin
    -Yada bazı etkinliklerde bazı npc lerden kazanır yükseltirsin
    -Yada bokor yahut etkinlik npc lerini alarak taşlarını kullanıp yükseltirsin
    -Yada etkinlik sıralaması yada bokordan kese hediye alarak kullanır yükseltirsin

Hatırladıgım kadarıyla başka yok yükseltme konusu ise aynı seviyeden 4 taş olmalı yani diyelim

Elinde 4 tane 12 seviye taş var bunları mücehver işlemcisine yrleştiriyosun

12 seviye top hasarı
    12 seviye hasar azaltma
    12 seviye zıpkın
    12 seviye ele geçirme

Bunlardan birisi %25 ihtimali var herhangi birinin,birisi 13 seviye olacaktır.4 kez çevirme hakkın var her taş için 1 kerz sonunda hasar zıpkın ele geçirme şansı 13 olur bide çok şanslıysan eğer 2 seviye atlıyor yani 12 den 14 e onu gördnmü istemedigin taş olsa dahi kabul et zarar görmezsin ha elinde hiç yksa tekrar çevir

Ancak çok garanti olmasını diliyorsun

2*12 top hasarı
    1*12 zıpkın
    1*ele geçirme

bırakarak çevir %50 hasar şansın olacaktır. Çok uzattım ancak çok bilgi istiyorum demiştin :)

Bu arada sayın adminim yönetici arkadaşlarım konu taş iken bir ara 15 imparator çuvalı diye bi paket çıktıydı bu tarz paketler bir daha ne zaman çıkar çıkması için sizler yukaru bildiriyormusnz eğer bildireblysnz bildirirseniz çok sevinirim iyi görevler.

Halil66 bunu beğendi.
  3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

arkadas yeteri kadar bilgi vermis aksi takdirde genel sorular kismindan sabitlenmis konu vardir oradanda bakabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.