TAŞ KATLAMA YÜZSÜZLÜĞÜ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve antalya_07 tarafından 11 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. antalya_07

antalya_07 User

SAYIN ADMİNLER 1 AY OLDU SUPPORTA YAZIN DİYORSUNUZ YAZIYORUZ İLGİLENMİYORSUNUZ ADAM BİDE PİŞKİN PİŞKİN CHATE YAZIYOR BUDA FOTOGRAFI YETER ARTIK 1216/2815 http://prntscr.com/csgqni

2. Maestro^^

Maestro^^ User

O resmini çektiğin şahıs benim, git supporta yaz bu id taş katlamıs diye, bakıp incelesinler , id 1216/2815 ;)

Son düzenlenen: 11 Ekim 2016
  3. Foo filosu bug yapan sizsiniz , batırmaya gücünüz yetmediği kişilerede taş katladın diyorsunuz bug yapan sizsiniz ve banda yediniz peki bu taş katlama yapanlar nıye ban yemedi çünkü öyle bir durum yok :D ve hala yazıyorsunuz chatte taş katladınız falan filan baksınlar gemilere taş katlama varmı :D

4. Maestro^^

Maestro^^ User

Aynen her chate girişimde hep aynı muhabbeti yapıyorlar, sen taş katlamıssın, bende evet ben katladım diyorum, arkadaş varsa gemide illegal bir şey girip baksınlar gemimi incelesinler dimi yani, her şey ortada :)

5. Bu soruın biliniyor zaten karar alındığında gerekli işlemler yapılır sürekli forumda bu tarz konu açmanızın hiç bir anlamı yok. Ayrıca kendinizide masum yerine koymanız hiç yakışık almıyor :D

6. afedersin abi yüzsüz diye yazmışlar ama yüzsüz olan onlar

7. Maestro^^

Maestro^^ User

Arkadasın dediği şahıs benim, Her chatte hep aynı muhabbeti yapıyorlar , sen taş katlamıssın diye, bende sinirleniyorum evet katlamısım diyorum :D, git supporta mail at id falan her şey ortada, bakıp incelerler, biz para döktük o taşları yapmak için, bu katlamakmı oluyor :)

8. Katladınız veya satın aldınız o tarz bi cevap vermedim hocam dedğim gibi kendinizi cici göstermenin bi anlamı yok herşey su yüzüne çıkıyor sizde biliyorsunuz :D sadece foruma durmadan konu açıyorlar gerekli açıklama yapılır gerekli işlemler yapılıyor durmadan şikayet için foruma konu açılması bence forumu gerçek amacından saptırıyor. :)

9. Maestro^^

Maestro^^ User

Bende onu diyorum o konunun yeri burası deil, Support gidip oraya mail atsınlar, Forumda reklam yapmasınlar :)

*Sensitive* bunu beğendi.
  10. ●ђр●

●ђр● Guest

Valla kimi zaman benim de bunalıp yazdığım oluyor "evet hile yapıyorum şikayet edebilirsin" diye. Burada arkadaş biraz da "beni banlamıyorlar baksana" dan ziyade, benim dediğimi kastetmiş görünüyor.

Gemiler hakkındaki her türlü hile/bug şikayetinizi de supporta yapmanız gerekmekte, buraya yazmanız sadece adı geçen kişilerde yanlış imaj oluşturuyor.

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Chate her yazan taşmı katlamış oluyor. Bilip bilmeden varsayımlarla başkalarını gelip burda suçlamayın. Emin olun suçladığınız kişinin hesabı sizin hesabınızdan daha temiz, hiç değilse en son açığı kullanmamış ve ban almamış sizin gibi!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.