Taş katlama ve çift taş koyma !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yolcu11 tarafından 15 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yolcu11

yolcu11 User

Beta servırında en saglam taşlı gemilerden biriydim bu taş bugu çıktı ve herkes haksız şekilde taş yaptı bu taşlar geri çekilecek mi yada bu bug devam edecek mi adamlar 18ve 17 top hasarı taşı ile 18 ve 17 hasar önleme taşını aynı anda koyuyor böyle saçmalık olamaz ya oyun sıfırlansın yada bugu yapan gemiler harita katlama yapan gemiler gibi süresiz banlansın bizde rahatlayalım.
    Bigpatrondan başka kimse cevap vermesin bende ezberledim artık beta serverına destek vermediginizi normal servere yönelmemiz gerektigini böyle şeylerle gelmeyin artık milleti hep aynı cevaplarla olayamayın . Sadece bigpatrondan bir cevap bekliyorum iyi oyunlar .

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

verilecek cevabı biliyorsunuz yapılacakları da biliyorsunuz yine de bigpatron cevaplasın diyorsunuz.
    bizim yapacağımız tek şey şikayetlerinizi iletmektir. bizlere müdahale edin denilmediği sürece edemeyiz. farkındamısınız biz türkiye 1 2 3 ten sorumluyuz Seafight türkiye ekibiyiz seafight beta ekibi değiliz.

KAFADAR.1 bunu beğendi.
  3. yolcu11

yolcu11 User

beylerbeyi o zaman beta serverıyla ilgilenen forum veya support kim kiminle itibata geçmek gerekiyor ? Ayrıca bu sorunun iletmenizi istiyorum . Sizlere de kimse müdahale edin demez bundan da eminim siz sadece otamatik olarak standart cevapları atmak veya link atmakla görevlisiniz :) Supportta yazın yada lig ile sorun çıkınca hazır bulunan ligin açıklamasının bulundugu linki atarsınız :) iyi akşamlar efendim :)

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

ilk oluştuğunda bildirildi. sorunun nedeni araştırılıyordur emin olabilirsiniz
    iyi akşamlar iyi oyunlar konuyu kapattım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.