Taş Katlama Taşları 19 20 yapanlar.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve temucin27 tarafından 18 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. temucin27

temucin27 User

Merhabalar birçoğu kişinin bildiği üzere birçok kişi taş katladı pet taşlar dahil 19 20 yapanlar var bunlarla ilgili birşey olmayacak heralde daha önce ittifak salonunda olan rakip paralarında oldugu gibi bir açık oluyor herkes yapıyor adamlar önce vuduları fulledi seviyelendirdi bolca bi ton gülle çekti yapılan tek şey rakip parasının eksiye düşmesi bizide borçlandırın madem rakip parasından bizde yapalım ? taşlar katlandı uçtu hiçbişey yapılmadı açıkcası oyundan soğudum hiç giresim kalmadı milyarlar harcasamda bu 2 açıkda milletin yaptıgını yapamayacak hale geldik biliyorum ikisini yapanlarada birşey olmayacak ama yinede sormak istedim bişeyler düşünüldümü bu 2 açığada gerçi birisi borçlandırıp milletin karıyla kaldı diğeri ne olucak oda borçlanmayamı gidilecek napalım herkes açıkdan faydalansın o zaman herkese adil olsun lütfen bi açıklama iyi oyunlar

BIRAKTI bunu beğendi.
  2. Aynen ceza verilmeyecekmi bende merak ediyorum umarım verilir ceza ben o kadar para verdim taşlara ....

BIRAKTI bunu beğendi.
  3. ben para verdim millet bedava yaptı

BIRAKTI bunu beğendi.
  4. BIRAKTI

BIRAKTI User

yani ben de topa taşa bayagı yatırım yaptım nakdi anlamda onlarında bir kısmı yandı bir yol alamadık hala ama gerçekten taş katlayan rakip parası kullanan fırsatcıların gemilerinin komple kapanması lazım eskiden verilen cezalara bakınca şimdiki cezalar ödül gibi yap yanına kar kalsın bu oyuna yatırım yapan tüm oyuncuları oyundan ve alışverişten sogutur bunu dikkate alalım yada herkese aynı şansı verin çünkü 6 ay 1 yıl kapatılmasıda bir şey degiştiremez çünkü 1 yıl çalışsa çabalasa taşları o seviyeye çıkartma şansı yok kese çekmeden kullanmayanlarda fullesin topunu - rakip parasına düşürün ama taş olayı çok düşündürücü bir durum !!! bunun affı veya pas geçilmesi tüm oyuncularda bir travma yaratır.!!!

Sanane_Halil bunu beğendi.
  5. BIRAKTI

BIRAKTI User

ben para verdiğim halde daha taş seviyelerim 18- 20 olanlarda kaplumbağa tasarımında geldi bu işi yapanların süresiz banlanması lazım