Taş geliştirme (kafa karıştırıcı kombinasyon)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 30 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. https://board-tr.seafight.com/threads/tas-gelistirmede-bueyuek-hata.48158/

yukardaki linkte daha önceki yazımda belirttiğim gibi 20.seviye taş için milyarları bulan taş lazım olduğunu daha önce belirttim

satışa sunulan tasarımlardaki 13. seviye taşlar (%13hasarlı) 20.seviye taş yapmamış için yeterli değil aynı seviyedeki 4 taşı geliştirince bir üst seviye taş elde ettiğimiz için 16bin 384 adet 13.seviye taş yani bigpoint bize 13bin 384 adet tasarım satması lazım. 55 ve 62 liradan şuan da satılan tasarımların bize maliyeti oldukça yüksek ve bunları seviye atlatmak için milyar inci harcamamız gerekiyor. %13 hasarlı taşları %16 ya cıkarmak icinde 64 adet %13 hasarlı 13.seviye taş lazım ama o kadar tasarım yok ne yapabiliriz? daha öncede bu konunun hatalı ve düsüncesizce bir proje olduğunu söylemiştim. halbuki eğer iletirseniz; aynı seviye 4 taş ı geliştirerek bir üst seviye 1 taş yapmak yerine , aynı seviye 2 taşın geliştirilip bir üst seviye yapılması kanaatindeyim. hala neye dayanarak hangi gerekçelerle hangi taş rezervlerini düşünerek 4 taşı geliştirdiğimizi anlamıyorum. cünkü oyunda yeterli taş kazanımı yok.

2. özkantr

özkantr User

sewıye 20 taş için 13. sewıye 65,536 taş lazım :) bunun içinde kaç etkınlık ve yıl lazım . taş sayısını hesaplama yontemi. her sewıye gelısımı ıcın 4 tas sonrakı gelısım ıcın 4 le çarp. her sonrakı sewıye ıcın bulundugun sewıyeyı 4 le çarp ve boom sw 20 ıcın 13.sewıye 65,536 taş

Son düzenlenen: 30 Ağustos 2014
  3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

seafigh yetkilerine bu hesaplamanız dahil şikayetlerinizi iletiyoruz. ileriki dönemde nelerle karşılaşırız bilemeyiz bekleyip göreceğiz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.