taş geliştirme 2

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yumi tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yumi

yumi User

Sayın -VeniVidiVici- bende zaten vermiş olduğunuz linkteki tablodan bakıyorum. ve bildiğiniz gibi biraz masraflı olduğundan deneme yoluyla yapmak istemiyorum. o tabloda özel taşlardan fazla tp veren taş var ve seviyesine göre %24-%28-%32 olarak artıyor. ancak bizim dünya kupasında aldığımız ülke gemilerindeki fazla tp veren özel taşın değeri %30. yani o tabloda yok o değer. şimdi biz o taşların 4 ünü slotlara yerleştirip kıymetlendirirsek elde edeceğimiz taş tp mizi nekadar arttıracak?(1 seviye artarsa)

2. Sorunun cevabını bilmiyorum denemedim fakat kendimce bir fikir vermek istiyorum sana. Biliyorsun open beta serveri mevcut burada denemeler yapılabiliyor. Oraya girerek istediğin kadar istediğin tasarımın taşlarını geliştirebilir deneyebilirsin fazlasıyla tecrübe edinirsin.

Kolay gelsin , umarım aradığın cevabı bulursun iyi oyunlar

3. Selam

kimbuOSMANLI öneriniz için teşekkürler ve sizin sorunuzun cevabına gelince resmi duyuru da ki not ta belirtildiği gibi.

NOT: Özel mücevherlerin işlenmesi (geliştirilmesi) mümkün değildir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.