taş bugu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve georgeanson tarafından 14 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a
    geçtiğimiz günlerde taş buğu vardı. tasarım değiştirmeye karar verdim ama hala taşlarla ilgili sıkıntı varsa uğraşmak istemiyorum burda taşlarımı geri verin demekle falan. çzöüldü mü bu sorun?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Ben birçok kez taşları degistim birleştirdim sıkıntı yaşamadım o sıkıntınin sadece malum sorunlu haftanın ilk günlerine özel olması lazım

3. şu an yapmam durumunda sıkıntı yaşamam yani değil mi?

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Yani şimdi size sıkıntı yaşamazsınız derim olacağı vardır gider taşınız kaybolur seafight bu biliyorsunuz :) Ama sıkıntı olmaz yani, dedim ya kendim yaptım.

5. korkum şu. yaparım bi şey bug olur diğer o haksız kazanç sağlayan düzenbazlarla aynı safa geçerim Allah korusun. taş giderse sıkıntı yoks da fazlası gelirse çile olur

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Çekin bir tane taş herhangi kullanmadığınız bir tasarımdan. Kaybolacak mi kendiniz bakın rahatlayın bir sıkıntı yok şuan.

7. tamamdır bi deneyeyim geri dönüş yaparım yine merak eden olursa benim gibi. Teşekkürler

8. 1 savunma 1 saldırı taşında denedim 2şer kez. herhangi bi sorun yaşamadım

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Dedigim gibi ilk günlere özel bir problemdi

10. kilit

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.