Taş Bug'ı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve sonVKİbükücü tarafından 23 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu baktan yararlanan kişilerin yanına kaldı yaptığı taşlar bu durumu dengelemek için içinde taş içeren kodlar verebilirsiniz

2. Bunun için bir tarama yapacaklardır merak etme, 2018 yılındaydı yanlış hatırlamıyorsam yine olmuştu ve yapanlar gerekli cezayı almıştı.

3. kod falan gibi bir saçmalığı kesinlikle kabul etmiyorum bu bugdan kaç kişi yararlandı hepsine işlem yapılmalı biz ne diye sezonu kasalım çıkan etkinliklerde gemileri alalım da 1 tane taşı 33 yaparız diye düşünüp davranıyoruz bu hatayı fark ettiği halde devam eden oyunculara yaptırım uygulanmalı normal hakkaniyetli bir oyuncu sorunu gördüğü zaman direk rapor eder unuttuk sanmayın 1 günde tek tuşla 50 level oldu bütün oyun onlara hiçbir şey yapılmadı gene mi aynı politikayı izleyeceksiniz

BK.58 ve inançbey bunu beğendi.
  4. taş bugu ne ya kımse de acıklamamıs nasıl bır bug vardı ki?

5. Açıklanması sakıncalı :D işte en son yaptıkları otomatik taş yapan güncelleme ile alakalı bir şey. Duyduğuma göre 1 milyon tane 60 seviye taşı olanlar varmış ama revenge onları şikayet etmiş.

6. Seafight Programcıları bu yapanları bulup, gemilerindeki taşları uzatmaları ve topları silsin yeter.. Tp sini ep sini falanını filanını silmeye gerek yok..zaten bu şekilde gemileri dımdızlak ortada kalacaktır....

7. Bu 50 level olayı ne zaman oldu bunu çokca gördüm nasıl oluyordu .nisan 2022 de başladım oyuna

8. yok daha neler 1m 60 seviye varsa biz çarpıya basıp kapatalım dükkanı.

9. Mübalağa yapıyorum ama ciddi bir katlama söz konusu bu kadar olmasa da.

10. *HHC*

*HHC* User

Sadece 2 tane 34.seviye taşım var pet taşlarım hala 30 seviye Atlantiste 18-19. seviye taşları kullanıyorum, bug yapanlara ceza verirler diye buga falan bulaşmadım ama açıklama ben de hiçbir cezası olmayacak, bug kapandı, oldu bittiye geldi gibi hissettirdi.

1.5-2 sene önce tek tuşla görev bitirip 1-2 günde 15 leveldan 50 level olanları ID'sini gönderip supporta şikayet ettiğim halde sonuç elde edememiştim, hiçbir ceza verilmemişti. Bu bugda da aynı şekilde olacaksa söyleyin biz de yapalım bugları da en azından milletten geri kalmayalım, eşit şartlarda oynayalım.

11. @Bigpatron, @Star @-LegenD- Bu taş katlama açığı hakkında cezalandırma ile ilgili bir işlem yapıldı mı veya düşünülüyor mu ? Arkadaşlar ile merakla bu konunun takipçisiyiz.

Saygılarımla.

12. bu olay 2 sene önce oldu nerus botla oyunu oynayanlar soldaki sayılara mı basıyolardı napıyolardı görevleri aldığı gibi tamamlıyolardı atıyorum 32 olmak için 5 tane zımbırtı topla diyordu ama sen level görevini aldığın için o aletleri toplamadan direk tek tuşla görevi tamamlıyordun leveli atlıyordun sadece level değil itibar vs hepsini yapıyorlardı
    bu bug 1-2 gün değil yaklaşık 2-3 ay boyunca açık kalan bir hataydı yayılınca kapattılar yayılmasaydı hala kullanılıyor olurdu bazı açıkların hala çalıştığı gibi
    neler oldukları bırakın bende kalsın sınırsız aura gibi açıklar var şu an bu meselenin de üstünü örterlerse bizde bildiğimiz 3-5 şeyi paylaşırız nasıl olsa yapanın yanına kar kalıyor

13. Galiba bundan bahsediyorsun :D :D
    ciddiye almayın shop :D

Son düzenlenen: 23 Ekim 2023
  14. aynen ondan bahsediyorum shop yapmaya devam et güzel kardeşim benim gemim 17 yıllık ben boş atıp dolu tutmam vardır bildiklerim

https://prnt.sc/RVwRXHLfUrJk

bak bu shop değil istersen id de atarım

Son düzenlenen: 23 Ekim 2023
  15. Sakin reis severim seni ben sadece dikkat çekmeye çalıştım. Saygılar.

16. -LegenD-

-LegenD- User

Konu ile alakalı bize gelen bir bilgi yok. Şuan yoğun çalışıyor yönetim. Fakat bu konunun gündemde olduğuna eminim. Taşları geri almak adına bir program, yama hazırlıyorlardır diye düşünüyorum. Düşünmek istiyorum zira bunun tam tersi tam bir facia olur. Konunun takipçisi olacağım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.