Tanrıların Savaşı Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 30 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selam,

Arkadaşlar sorunun çözüldüğünü düşünüyorum. Eğer problem devam ediyorsa bağlı olduğunuz sunucu Support(Destek Ekibi) ile iletişime geçebiliriniz.

Saygılarımla.

2. Coder

Coder User

Forumu takip edin diyorlar.. Gönderinizi referans yaparak tekrar yazayım bakalım.

3. Selam,

Ozaman forumu takip edin. Onlara herhangi bir açıklama gelince zaten duyurusu yapılır.

Saygılarımla.

4. Relax admin lütfen şu grup haritasında hiç olmazsa şeker verme oranı nı artıralım şeker ve parçalar lazım ama vermiyo hep 1 altın alan var biliyorum fakat gerçekten çok zor bari şeker verme oranı artırılsın teşekkürler kolay gelsin..

5. SON KUTU TURUNDA ŞEKERLERİMİZ GELMEDİ.

6. Selam,

Öncelikle mesajınızı düzenle kısmından düzenleyin. Forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır. Konu ile alakalı bir bilgi henüz elimize ulaşmadı. Sorun biliniyor. Lütfen forumu takipte kalın.

Saygılarmla.

7. Toplamda kestiğim 7 sentinel stag ve leto'nun nöbetçisi'nin puanları eklenmedi. Boşuna mı kesiyoruz o kadar. zaten haritada az sayıda cıkıyor, onu da botlar yuzunden bulamıyoruz.

8. нσяυѕ

нσяυѕ User

süre de önemli

9. Yav arkadasim haritadan yapboz parcasi gelmiyor 150 kere girdim sunun olasiligini arttirin adminler iletsin

10. Evet katiliyorum bi turlu vermedi

11. 3 dakikda btriyorz gene vermedi parcayi

12. İstemci demişken, istemci BETA'dan ne zaman çıkacak bir bilginiz var mı? Lütfen forumu takip edin demeyin. Var ya da yok demeniz yeterli :)

13. parçayı keşke beklemeseydiniz şimdiye kadar emin olun takas ederek alırdınız ben tasarımı alalı 3 4 gün oluyor

14. 1 Altın nedir ,, :) altını kaldırıp Yapboz parçası ve baston almayı şansını yükseltin kaç gündür sabah akşam giriyorum parça veya baston alamadım en hızlı şekilde de bitirdik haritayı vermiyor

15. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Kış etkinliği karaborsa da ilk defa bu sene gemi tasarımı yok sebepney= acaba tersane yetiştiremedimi? ayrıca karaborsa hep aynı itemler var etkinlik içinde kaç tane etap var karabırsa hep aynı etapyara göre item eklenebilirdi

16. нσяυѕ

нσяυѕ User

karaborsada gemi tasarımı var tüm tasarımlar sizde bulunuyorsa karaborsada göremezsiniz

17. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

18. DAVET DURUMUNDA KABUL EDİLMİŞ GİBİ TEK KİŞİ KALIYORUZ VE GRUP HARİTASINA GİREMİYORUZ ACİLEN #RESET

19. sayın yetkililer grup haritasında 1 altından başka ödül vermiyor,, hep inci altın bu sorun sadece bende yok ödül kazanma olasılığı yükseltilirsen seviniriz

20. Heartware

Heartware User

İyi oyunlar;

Tüm yapboz parçalarını tamamladığım halde tasarım bana gelmedi.Defalarca supporta bu konuyu bildirmeme rağmen sorun bilinmektedir.Sabrediniz şeklinde dönüş oluyor.Bugün tekrar supporta aynı durumu anlattım.Artık olan bitenden bir haber yetkili bana parçaları tamamlamamışsanız alamazsınız , oyunda hata oldu bazı parçalar iade edildi. ve en üzen cevap log kayıtlarını atarmısınız şeklinde dönüşleri oldu. Ve bardak taştı.

Sen support olarak görev yapıyorsun karşılığında belki maaş belki oyun içi nesne tarzında prim alıyorsun.Peki benim sorunumu çözmek senin görevin değil mi ?

Tekrar söylüyorum ve supporta bu konuyu son defa ileticem parçalarımı tamamladım ama tasarımım gelmedi. Parçalarım eksik olsa oyun içinde etkinlik kısmında yapboz bölümüne ulaşabilirim. Fakat ulaşmak istediğimde etkinlik sıralamalarını göstermektedir. İlgili supporttan şikayetçiyim.Görevini tam ve net olarak yerine getirmiyor.