Tamirci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve mamı_55 tarafından 28 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mamı_55

mamı_55 User

Merhabalar,

Bir kaç saat önce sandıktan 5.seviye tamirci çıktı. 2.500 küsür tamir ediyordu. Çıkış aldım. Az önce tekrar girdim. 1000 tamir oluyor sebebi genel sorundan mı kaynaklı ?

2. Benim şu an 2000-2500 civarı tamir ediyor zaten. Tekrar bi çıkış giriş yapıp deneyin isterseiz

3. mamı_55

mamı_55 User

Yok aynı gene ya

4. Peki sandığı açmadan önce de 1000 civarı mı tamir oluyordu geminiz?

5. mamı_55

mamı_55 User

Aynen 1100 tamir ediyordu yine 1100 sadece hareket halinde tamir artısı var şuan

6. mamı_55

mamı_55 User

Tamir değerinde sorun olmasa neden ilk aldığımda 2.5 tamir etti ? Anlam veremedim.

7. Durumu supporta yazın belki bilmediğimiz basit bir çözümü vardır. Ben hal-i hazırda 5. seviyeye sahip olduğum için öyle tamir oluyorum. Sizin durumunuz şu an hesabınızdaki 5. seviyenin deaktif olması sanırım. Gerçi o zaman hareket halinde tamir de olmamalıydı. Bilemedim. Siz supporta yazın yine de :D

8. mamı_55

mamı_55 User

Support destek vermiyor malesef bana hesap eski maile kayıtlı onada erişemiyorum o mailden yazın diyor :(

9. Yeni hesap açıp id ile sorunuzu yazınca da mı aynı durum söz konusu? Öyleyse durumunuzu @Bigpatron 'a anlatmayı deneyin. Belki yardımcı olabilir. Supporta Bigpatron'a iletin diyerek yazarsanız ulaşabilirsiniz

10. mamı_55

mamı_55 User

Farklı hesapla neden destek versinler ki ? Bigpatronu ekleyip göndereyim bir de. teşekkürler yardımın için.

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Sanırım 4.seviye tamircinin üzerine aktif olmuş hesabınızda aynı eğitimciler gibi (sandıktan çıkarttığınız zaman diğerlerinin üstüne aktif olması gibi). Bu yüzden de ikisi beraber çalışmış oalbilir ve çıkış alınca da durum düzelmiştir. Yoksa şuanki sistemde tamir taşsız buffsuz falan 1000 civarı oluyor tamir evet.

12. mamı_55

mamı_55 User

Tüh ya ne güzel tamir ediyordu :D

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Sıkıntı yok yani şuan :D Dolayısıyla konu kapatıldı.

mamı_55 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.