Tamirci sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve doturk69 tarafından 4 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. doturk69

doturk69 User

3. seviye tamirciye sahip olmama rağmen gemimin DP'ı artmıyor. Ayrıca 27,5 kiloluk görünürden kayboldu. Yelkenci almak istiyorum, bu da mümkün değil.Gemimi tamir edemiyorum. Buton çalışmıyor. Çözümler misiniz, teşekkürler...

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Lütfen konunuza cevap verilip verilmediğini kontrol etmeden mesajınıza değiştirme ve ekleme yapmazsanız daha rahat yardımcı olabilirim.

İyi Oyunlar.

3. doturk69

doturk69 User

Pekala, diğer konuları ayriyeten sorarım o halde

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Tamir butonu koyu renk ise çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyiniz. Yelkenciyi herhangi bir yerden satın alamazsınız sandıklardan elde edebilirsiniz. Top kaybolma sorununuzu ise biraz daha açarmısınız ?

İyi Oyunlar.

5. doturk69

doturk69 User

Sanırım ilk sorun düzeldiğine göre diğerlerini sorabilirim. 27,5 kiloluk tabir ettiğiniz top ortadan kayboldu, alamıyor, gemimi güçlendiremiyorum. Ayrıca yelkenci için de aynı problem mevcut...

6. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Lütfen ayrı konu açıp aynı sorununuzu sormayın. Ben size bu konu üzerinden cevap yazdım cevabımı okumanızı rica ediyorum. Bu konu altından mesajınızı yazınız.

İyi Oyunlar.

7. doturk69

doturk69 User

Az önce yazmıştım ama kayda değer görülmemiş sanırım ! 27,5 kiloluk top alamıyorum, ortadan kayboldu. Aynı şey yelken tamircis için de geçerli. Kayda değer bulur ve yanıtlarsanız sevinirim...

8. doturk69

doturk69 User

diğer konunun çözümlendiğini belirtmiştim. 27,5 kiloluk top ve yelken tamircisi hakkında soru yönelttim size. okumadınız sanırım

9. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

27.5 kiloluk top satın almaya çalışıyorsanız şuan pazar yerinde satışta değildir karaborsadan alabilirsiniz. 27.5 kiloluk top bazı zamanlar pazar yerine satışa çıkmaktadır bunun için oyunu takip etmeniz lazım. Eğer var olan topunuz kayboldu ise bunu supporta yazmanız gerekmektedir. Yelkenciyi herhangi bir yerden satın alamazsınız sandıklardan elde edebilirsiniz.

İyi Oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Mart 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.