tamirci 4

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AD尺ƐNALIN tarafından 8 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba tamirci 5 ile premuım 2 bin 2 bin tamir olunurken tamirci 4 ile 600 600 tamir oluyonur ya 450 k hp 15 dakıkada dolmuyo hiç olmazsa tamirci 4 ün tamir hasarını 1000 yapın ki bu kadar beklememize gerek kalmasın tamirci 4 ün tamirci 5 ile arasındaki fark ucurumlar gibi ..

2. Katılıyorum özellikle ada savaşlarında ömrüm tamir olmakla geçiyor :(

3. 15 dakıkada tamir ol 1 dakıkada bat nasıl savaşacaz :D

4. Zaten daha tamir olamadan karşı tarafın tam içine düşüyosun ki vay haline :D

5. kental

kental User

Bencede tamir edilen dp miktarı arttırılmalı. Çok yavaş doluyor.

6. hp ler zaten 350 binden asagı yok bunu 10 dakıkada tamır ettiriyon adam 30 bin atıyo 1 dakıka olmadan batıyon oyunun zevkı kalmıyo

7. yumi

yumi User

neden böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. tamirci 4 de hata var zaten normalde tamirci 4 tamirci 5 den daha hızlı tamir eder. açıklamalarda tamirci 4 80 sn de 40.000 dp.
    tamirci 5 80 saniyede 35.000 dp tamir eder yazıyor.
    böyle düşününce hata olduğu apaçık ortada.

kental bunu beğendi.
  8. valla dostum sorun var sanırım ben bu konuyu acmadan önce premıum ile birlikte 600 600 tamir oluyodum + tamirci 4 vardı bitane daha aldım normale döndü 1100 1100 tamir olmaya başladı