tamir

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «КяǎŁǍяťuя» tarafından 1 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lütfen şu tamiri eski haline cevirin bu ne ya bula bula bunumu buldunuz geliştirecek hey allahım sen sabır ver betada bunu gördüğümüzde zaten istemedk istemediğimz bişeyi nasıl oyuna ekleyebiliyorsunuz ekleyeceksiniz neden bize soruyorsunuz?

2. cengizcc96

cengizcc96 User

Tamirin nesini beğenmedin

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Bu yeni tamir sistemi öncekindeki sistemsel / matematiksel hataların çözümü için geldi.

Matematik tıkanıyor bir yerde.

4. cengizcc96

cengizcc96 User

Hızlandımı değişen nedir

5. bu tamir nasıl daha hızlı ya böyle saçmalıkmı olur eski haline döndür menizi rica ediyorum

6. cengizcc96

cengizcc96 User

Vip olmadan sanıyede 3000 tamır edıyor rahatsız oldugunuz onu nedir gayet guzel ?

7. neresi güzel bu tamirin biz paralar yatırıyoruz 20 taş yapıyoruz taşı takmasam bile aynı tamir oluyo bu ne böyle

8. mamı_55

mamı_55 User

Tamir bufunu aldım saniyede 9k tamir yapıyorum kale 3 yetenek 5 seviye, 17 seviye tamir taşı. fullediğinde daha yüksek tamir edecek ben beğendim.

9. cengizcc96

cengizcc96 User

Oyuna yenı başlayan birisi 100 bın dp yı 15 dakkada fulluyordu ve oyunu anında kapatıyodrdu mantıksız konuşuyosun

10. kale 7 7 yetenek 6 6 taş 19 resetten önce daha hızlı tamir oluyodu buf da var şimdi yerinde sayıyo

11. ben tamri düzeltilmesin demiyorum ama buff la hiç işlemiyo hiç farketmiyo şuan eskiden 4 sn full oluyoduk şimdi 20 sn sürüyo fullemek

12. cengizcc96

cengizcc96 User

Ona lafım yok haklısındır ama sorundur duzeltılır

13. tamir bufu ne işe yarıyor normal tamirin 4/1 i olmuyor bumu geliştirme

14. katılıyorum acilen düzeldilmesi lazım

15. REİS*38

REİS*38 User

Düzeltme/Geliştirme
    • Yeni tamir oranları (Şuan daha hızlı)

Saniye tutmuştum güncellemeden önce,güncelleme ile daha yavaş tamir oluyor.Neye göre hızlandı açıklar mısınız."Şuan daha hızlı" derken saniye olarak mı neyi kast ediyor ?

16. böyle yaparak oyundan soğutuyolar bizi

17. capt

capt User

ACABA BİRİLERİ CEVAPLIYABİLİRMİ BU TAMİR HIZININ MANTIGI NE NE BU YA BÖYLE TAMİR HIZIMI OLUR BEN BETADA GÖRMÜŞTÜMDE ORDAKİ BİR SORUN VAR SANDIM ALDINIZ BUNU NORMAL SERVERLARA YAPTINIZ SANKİ TEST SERVERDA OYUN OYNUYORUZ

18. Yine şaşırtmadın bizi seafight teşekkürler :)

19. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

İlk olarak sizlere test edilmesi soruldu ekleyelim mi eklemeyelim mi diye kimseye sormuyorlar malesef. Bu oyunun yapımcısı oyuna ne isterse onu ekler yada çıkartır, haa bunu sen ben beğenirmiyiz tartışılır. Buffla yavaş tamir oluyor ve hata mı değilmi henüz bilmiyoruz ama hali hazırda rapor edildi bakalım ne cevap gelecek bende sizin kadar merak ediyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.