Tamir Tuşu Bir Türlü Çalışmıyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Selen1453 tarafından 20 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selen1453

Selen1453 User

Gemim battıktan sonra tamir tuşu bir türlü çalışmıyor. Oyuna giriş çıkış yapmama, çerezleri temizlememe, tüm geçmişi silip tekrar girmeme, tarayıcı kapayıp açmama, tarayıcı ayarlarını resetlememe, flash playeri güncellememe ve bildiğim her yolu denememe rağmen gemimin tamir tuşu aktif olmuyor. Sıfır Hp ile dolaşıyorum haritayı, npcler de sıkmıyor ve npclere de sıkamıyorum. Lütfen yardım edin. Sinirlerim bozuldu.

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sorun bilinmektedir, en kısa zamanda sorun çözülecektir. Sorunun tamamen çözülmesi için beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yoktur.
    Lakin size geçici olarak çözüm önerebilirim; Triton'un kutsaması veya Triton cömertliği kullanabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

3. Selen1453

Selen1453 User

Başka bir yöntemde şu, npcye sıkamıyorsunuz veya npc size sıkamıyor ama pırıltı toplayabiliyorsunuz, hp pırıltılarından gelen can ile tamir yeniden açıldı, tritonu olmayanlar pırıltıdan hp bulmaya çalışabilir. Teşekkürler :)

4. cαρτ

cαρτ Guest

Ne demek, iyi oyunlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.