tamir sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinlik başladığından beri gemimin tamiri bin bin ve yavaş.kaç gün oldu kaç yama/güncelleme geldi bu konu hakkında hiç şikayet olmadımı sadece sorun bendemi? ne zaman düzeleçek bu konu hakkında neden kimse bir bilgi vermiyor. tamir olamadığım için mini oyunlarda zorlanıyorum

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Tamir sorunu ile ilgili bir açıklama yok malesef. Mini oyunun neresinde zorlaniyorsunuz 3 bilemediniz 4 dakikalik harita, yardımcı olayım?

3. bi telefon geliyor yada kapıya bakıyorum mutfaga gidp cay koymaya gidiyorum geldigimde yelkenler düstügü icin tamir olmak için kenara kaçmaya calısıyorum ancak bin bin cok yavas tamir oluyor dogal olarakta hızım düşük yakalanıyorum

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Hiç tamir olmaniza gerek yok ki haritalarda. Girin vurun 3 4 dakikaya bitiyor küçük olan. 3 4 dakika da bilgisayar başında kalkamadan duramayacaksaniz işiniz zor :) lanetli sürüm de 10 dakika falan.

5. sorun o degil hp tamirimi düzeltin 5. seviye tamirci marangozun özelliği bende calısmıyor demekki bir sorun var

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Hicbirimizde çalışmıyor ki. Ne zaman düzeltirler şu işi onu da bilemeyiz artık ne zaman çözerlerse.

7. tamirinde sıkıntısı olmayan oyuncular var hiç biri deme bence :) yani bazı oyuncuların tamir sorunu var diğerlerinin yok

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Buffu alın sorununuz kalmaz tamir taşı ile. Tabi eskisi kadar degil ama etkisi var.

9. fette48

fette48 User

dıyorsunuz ki buf alın taş koyun falan e zaten var ama biz boşunamı aldık 5. sevıye tamırcıyı tamam sorun var anladık ama bizde oyunun uyesı olarak bilgi sahıbı olmak ıstıyoruz en azından oyundakı sorunları bizede soyleyın şu sorun var arkdaş k. bakmayın su gun duzeltılmesı planlanıyor dıye bizde dıyelımkı bunlar varlıgımızın farkında en azından acıklama yapıyorlar !

10. TheRemix*

TheRemix* User

sadece tamirde sorun yok kölelerimiz gitti top atış hızımız yavaşladı topçu gitti marketten kristali kaldırdılar korkudan oyundan çıktım bugidişte gemide gidecek sadece nickim kalacak :) topçu ile kölelerinde maaşlarını veriyordum niiye gittiler anlam veremedim :)

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Bilmem farkında mısınız ama forumda son açılan 100 konunun 90 tanesi oyundaki son 2 günde meydana gelen sorunlarla alakalı ve biz hepsini ilettiğimizi defalarca söyledik.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.