tamir hızı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve мοsτaя.вìң tarafından 10 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim gemimdeki tamir hızı çok yavaş üstelik yetenklerdeki agyenin yetenegi 5 5 vede tamircim 4 ci seviye ama gemim çok yavaş tamir oluyor sbebei nedir yada herkedemi aynı ?

2. gemiye has sıkıntı olması mümkün değil sen kendini diğer gemılerle kıyaslıyosundur yavaş diyosundur onların belkide kaleden tamirleri açık yada 5.seviye tamircileri var yada etkinlik buff %25 daha hızlı tamir wardır bi fark vardır mutlaka bu dediklerimi sizde tamamalrsanız 1 göz kırpmada tamirin fullendiğini görüceksiniz :)

3. ama önceki tamir hızına göre yavaşlama var bu ams sisteminden sonra yavaşladı önceden çşok hızlı tamir oluyordu şimdi ise yavaş tamir oluyor

4. hocam vip üye iseniz 1200 -1500 arası tamir yapar kalelerden yeteneğini açarsanız 2000 - 2500 lerde tamir yapar karaborsadan hızlı tamir buff u alırsanız 4000 lerde tamir yapar marangoz benim gördüğüm kadarı bu şekildeydi
    benim gemide agvenin becerisi 3/5 4. seviye marongoz ve vipliğim var tamir 1050 1050 oluyorum

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

ams sistemiyle alakalı değildir. isterseniz geminizi supporta inceletin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.