Tamir durumu hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve zagor tarafından 24 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zagor

zagor User

o kadar emek ver çaba harca bir yere kadar gel sonra yılların emeği elinden alınsın boşunamı uğraştık yıllarca tamir için forum admininin cevabına sakın ne kadar basite almış belkide tamir işi böyle kalabilirmiş pöh işte açıklaması:

Tamir durumu hakkında bilgi sahibi değiliz bundan sonra böyle de kalabilir eğer sorun ise ne zaman düzelir bilemiyoruz gerekli yerlere ta en başında iletildi bu durum, henüz bir yama bildirisi de yok, forumu takibe devam edi

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Nasıl bir cevap vermemi bekliyorsunuz acaba? Bir şey bilmiyoruz bilsek ben de yazacağım.. ya da yama duyurularına eklenecek.

3. zagor

zagor User

böyle de kalabilir diyorsun nedoen icabetti de bu şekil bir kanıya vardınız? bışunamı uğraştık tamir için? tamir olacaz diye çatlıyoruz yav! elde edilen hakkımızı nasıl geri alırsınız? seafight taş bug u bazı oyuncular tarafından yapıldı düzeltilemedi şimdi bu bug düzeltilmedi diye bütün oyuncuların taş seviyesini 20lvy yaparmı veya büyük bir haksızlık var diye taş sistemini kaldırıp dünya kadar hara yatıran oyinciları mağdur edermi? lütfen mantıklı bir cevap!

4. mamı_55

mamı_55 User

Adam ne diyecek sana daha gayet güzel açıklamış işte. Sana sorun iletildi duzeltilecek dese tamir böyle kalsa bu sefer mahcup olmayacak mı? Anlamak istediğinizi değil yazılanı okuyun ben yorumlayim sana

Durumu ilettik yaparlar mı bilmiyoruz elden de bişey gelmiyo

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Taş buguyla ne alakası var yazdıklarınızın acaba?

Size diyorum ki böyle de kalabilir. Bakın olasılık belirten bir cümle. Nasıl mı bu kanıya vardım, cevabı çok da basit olsa da madem sordunuz söyleyeyim, hani bir iki haftadır tamir böyle devam ediyor ya hani, üstüne bir de tüm buflar açık iken tamirattaki problemlerin giderilmesi, bende durumun böyle devam da edebileceği fikrini uyandırıyor.

Ve size demiyorum ki bu kesinlikle bir hata değildir diye. Zaten bir iki hafta önce bu durum ortaya çıktığı an ilgili yere tamirat hızının düştüğü bildirildi.

Kaldı ki yöneticiler oyundaki her öğede istedikleri değişikliği yapabilirler buna da itiraz hakkınız bulunmamakta.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Düzeltilemedi? Program hazırlanıyor yapanlar belli zaten nereye kaçacaklar ? Mantıklı cevap giriş yaptığınız diğer 2 hesaba bakmanız. Top çoğaltması ve şarapnel hilesinden kaçabildilermi ? Tabiiki hayır. Taş çoğaltanlarda kaçamayacak o giriş yaptğınız hesabın kaçamadığı gibi.

TiryakiHasan bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.