Tamir [ Bigpatron? ]

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve __WARRIOR__ tarafından 5 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. @Bigpatron ,

Saldırı alırken tamir olmak mümkün müdür? Saldırı alırken rakip ateş ettikten sonra veyahut npc ateş ettikten sonra ( karşı taraf saldırı kesme durumu yok halen saldırı halinde ) tamir et diyince 1 bazen 2 kez tamir oluyor sürekli değil. Bu durum normal mi? ( Rakip saldırı halinde iken, gülle atma aralarında ki zaman dilimin de tamir et dediğimiz an ) Seviye 5 tamirci ve viplik mevcut, dün böyle bir durum fark ettim ve size sormak istedim artık daha hızlı tamir olma gibi bir düzenleme yapılmış sanırım biraz araştırdım ama ondan mı kaynaklı yoksa bir sorun mu bilmek istiyorum ?

2. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz durum şuan mevcut ancak bu bir oyun hatasıdır. Şuan tamir olmakta sorun bulunmaktadır. Normalde size saldırılırken tamir olmanız mümkün değildir.

İyi oyunlar.

__WARRIOR__ bunu beğendi.
  3. SFENKS ' teşekkür ederim yanıtınız için. Peki @Bigpatron ' da hemfikir mi acaba ?

4. @Bigpatron kusura bakmayın böyle üst üste yazıp sizi de rahatsız ediyorum konu ile ilgili sizinde yanıtınızı almak istiyorum sonrasın da konuyu kilitleyebilirsiniz.

5. beatdovne

beatdovne User

Ya kardeşim SFENKS in dediğide aynı Bigpatron dersede yine aynı şeyi der en küçük olayda bile patronu etiketliyorsunuz ya

6. @Bigpatron ' dan da duymak, cevap almak istiyorum kardeşim. Bunda senin sinirlenmene sebep olucak ne var? İçimin rahat etmesi için birde ondan duymak istedim. Neden böyle tavır edindin bana karşı?

7. beatdovne

beatdovne User

Bu forum modları boşuna alınmadı forum modları ve onların üstü bigpatron board admin eğer fm lerin bilmediği yer olursa zaten üstlerine sorup öyle cevaplarlar sen burada SFENKS in yazdığını görüyosun ama bu cevabı belki üstlerinden başkasına sorarak aldı her konuya bigpatron mu yetişsin? günde onlarca konu açılıyor modların cevabını beğenmeyen bigpatronu etiketleyip çağırıyor alınan her yetkili diğer yetkililerin yükünü azaltmak için alınıyor o kadar forum modu boşuna mı alındı herşeye bigpatron bakamaz diyorum hemde en basit sorularda bile etiketliyorsunuz oyuncuların çoğunun bile bildiği birşey bu rastgele bir oyuncuya sorsanız aynı cevabı o bile verir hemde mod zaten cevaplamış beğenmemişsiniz bigpatron gelip geminizdeki hatayı mı düzeltecek

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Arkadaşlar bizler bir takım halinde çalışıyoruz. Size kimse bilmediği konuda cevap yazmaz. Kaldı ki şuan yapılan şey, mod arkadaşımızı hiçe saymaktır kısmen istemeden de yapsanız saygısızlık bile diyebiliriz.

Sadece bu konu adına değil, bu tarzdaki her yazı şekli için konuşacağım. Bir konu açılmışsa ve modlar cevabı bilmiyorsa, daha üstlerine sorarak öğrenir. Eğer teknik bilgi gerektiren bir konu ise üstleri ilgili ekibe sorarak öğrenir. Bigpatron adminimiz günde bir iki tane konuya cevap veriyor ya da vermiyor, konuları modlara bırakıyor, ancak bilmelisiniz ki neredeyse her konuda onun bir parmağı var, hiçbirimiz konulara kendi kafamıza göre cevap vermiyoruz. Bir mod da emin olduğu halde yanlış cevap vermişse, anında bir diğer mod bunu görür ve hemen mesaj düzenlenir, onlar görmezse smodlar görür, smodlar görmezse adminler görür. Kısaca demek istediğim şey biz bir takım halinde çalışıyoruz ve size cevap verildikten sonra kimin cevap verdiğinin bir önemi yok. Umarım anlaşılabilmişimdir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.