tamam korsanlık oyunuda seri seri batmanında bir mantığı yoktur.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve parasızasker tarafından 10 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 11 harıtasına ne zaman geçsem 1-3 dk sonra batıyorum. batmaklada kalmıyorum yeniden hayata dönemiyorum. nimbustasın tamir et. bat nimbustasın tamir et bat. böyle devam ediyor. bir oyuncu bir kişiden 2defa bp alıyor tamam bu oyuncuların sinir olmaması için yapılmamış tabi belli, hesap açıp bp kasmasınlar diye yapılmış. ama birazda oyuncu sinir olmasın diye eklenti yapmak gerek. bu şekilde devam edilemez. yani demek istediğim bu kadar batmaya mahkum olmak oyundan zevk almayı bir yana bırak ekstra sinir sahibi olmaya yol açıyor. 5 seviyeye kadar acemi koruması var. sonrası zulüm ben oyun hakkında hiçbirşey bilmiyordum level atladım öyle devam ettim sonra öğrendim acemi korumasının ne olduğunu ama artık çok geç tabi. birşeyler yapılmak istendiğinde botlar faydalanmasın diye yapılmıyor. yada botları zarara uğratmak için diğer oyuncuları daha çok zarara uğratıyorsunuz. tortuga basıp pırıltı toplmaka bir botun işine gelir ama bot kullanmayan bir oyuncunun daha çok işine gelir. şimdi düşünüyorsunuz ki tortuga basıp bot açıp haritaları talan ediyorlar engelleyelim bunu. tortugayla toplanmasın hiçbirşey. birde diğer oyuncunun gözünden bakalım, etrafta terörist gibi sürekli saldıran sadece bir kaç saniyede beni batıran gemiler var. ben tortuga basıp pır toplayamıyorum, fair play yoksunu dayılar sürekli saldırdığı içinde artık sıkılıp terkediyorum oyunu yada varsa başak haritasına gidiyorum, yapabileceğim başka hiç birşey yok çünkü. sonra ortalık bota kalıyor. ben tortuga basıp pır toplayamadığım için başka birşey yapamıyorum oyun içinde. tek yapabildiğim son derece hızlı, çok fazla hasar veren, çok hızlı vuran gemilere batmak üstelik 3 dakikada 9 kez! önerim şu tortugayla pır toplansın. bot tortuga basacak pır toplayacak diye bot kullanmayana zarar veriyorsunuz. ayrıca botla savaşmak için faydaları azaltmak yerine botun kendisinin ortadan kaldırılması lazım. aksi takdirde istediğinizi yapın, ne yaparsanız yapın zarar verdiğiniz sadece oyuncular olur. bot kullanan bir şekilde bu fayda eksiltilmesinden kar elde eder. ikinci bir önerim daha var oyuna savaş puanı eklemek. tabi bu savaş puanı tp ep top sayısı gen. yeri sayısı gemide bulunan taşların seviyeleri pet taşı seviyesi sahip olunan tasarım subaylar gibi oyuncuların gelişimini gösteren ürünler üzerinden hesaplanmalı ve çok fazla savaş puanına sahip gemiler daha düşük puana sahip olanlara saldıramasın. aynı şekilde düşük olanlarda yükseklere. harita farkı gözetebilir. 13 ve yukarısında herkes birbirine saldırabilir puana bakmaksızın. diğer haritalarda ise mesela 11/1 de herkes birbirine saldırabilir ama 11/2 de puan farkı fazla oyuncular birbirine saldırmasın. gibi. uzun uzun okuduğunuz için teşekkürler. ama inanın bende batmaktan çok sıkıldım, emek etmiş olabilirler uzun süredir oynuyor olabilirler, ama sonuçta aynı kulvarda oynuyoruz, 4 yıldır oynayanla 1 yıldır oynayan aynı kulvarda bu yüzden biraz farklılık eklemek gerek.

*Ω«M€RT»Ω* bunu beğendi.
  2. beatdovne

beatdovne User

Tortuga önerisi bu forumda okuduğum en saçma fikirlerden birtanesi sen tortugayla pırıltı topluyosun diyelim elbet çıkıp gitceksin ama bot tüm gün boyu topluyor ee ne oldu bot batmaktan kurtuldu ama zararı olmadı hala bot kazançlı bizde bata çıka geldik buralara diğer önerine gelecek olursakda öyle birşey gerekli ama senin dediğin türden değil sanırım yazıyı battıktan sonra sinirle yazmışsın çünkü saçma duruyor

3. saçmalıktan bahsetmişken. bot batmadan pır toplar diyorsun. peki bot batınca ne kaybediyor ? bunu düşünmelisin :) 2. önerimde gayet mantıklı, acemi korumasından vazgeçmeyip o haritalarda özellikle yeni oyuncuları sürekli batıran arkadaşlara bir darbe olacaktır. adam acemi olarak nitelendirilen seviyede 40 k hasar vuruyor, bunun önüne geçilmiş olur. madem ki vazgeçmiyorsun acemi korumasından o zaman gerçek acemileri rahat bırak, dimi yani.

4. denedim tortugayla pırıltı toplanmıyor :D

5. Eskiden toplanıyordu o zamanlar sadece 105 amiral topla gemin full oluyodu adam bi bırakıyodu 3-4m canı oluyodu şimdiki 30-40m cana bedel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.